Jump menu

Main content |  back to top

Kort om Shell

Våre kjerneverdier, som er ærlighet, integritet og respekt for mennesker, danner grunnlaget for Shells generelle forretningsprinsipper.

Hvem vi er

Shell er en global gruppe energi- og petrokjemiske selskaper. Vårt mål er å oppfylle energibehovene i samfunnet, på måter som er økonomisk, sosialt og miljømessig levedyktige, nå og i fremtiden.

Vår bedrift

Med ca. 101.000 ansatte i mer enn 90 land og områder, spiller Shell en sentral rolle i å bidra til å dekke verdens økende etterspørsel etter energi en på økonomisk, miljømessig og sosialt ansvarlige måter.

Undersøkelse og produksjon

Norske Shell har deltatt aktivt i leting etter olje og gass på den norske kontinentalsokkel helt siden de første seismiske undersøkelsene ble foretatt i 1964. I Norge er vi operatør for feltene Draugen og Ormen Lange. Hovedkontoret for Norske Shells virksomhet for undersøkelse og produksjon ligger i Sola kommune, nær Stavanger, mens driftsorganisasjonen ligger i Kristiansund.

Presserom

Her finner du oversikt over pressekontakter, de siste nyheter fra Norske Shell og generell informasjon om Norske Shell og Shell-gruppen.

Jobb og karriere

Uansett hvilke mål du har for din karriere, kan du få det hos Shell. Vår eksepsjonelle portefølje av interesser betyr at vi kan tilby universitetsutdannede mange ulike roller mange forskjellige steder.

Shell Eco-marathon

Kjør så langt som mulig på minst mulig drivstoff! Det er utfordringen i Shell Eco-marathon.

Henvendelser vedrørende bedrageri og svindel

Shell mottar jevnlig henvendelser via telefon og e-post fra personer som søker avklaring på forretningsforslag, jobbtilbud, tildeling av priser og premier eller støttebevilgninger. Shell sitt navn og identitet blir i enkelte tilfeller forfalsket. Les mer.