Jump menu

Main content |  back to top

Hvordan søker jeg om en stilling i Shell?

Dersom du ønsker å søke deg til oss, vennligst søk på en bestemt stilling funnet ved hjelp av vår jobbsøkemotor. Den aktuelle metoden for søknad vil bli beskrevet i den detaljerte stillingsbeskrivelsen. Erfarne kandidater kan enten søke direkte på en ledig stilling, eller registrere seg i  vår jobbvarslingstjeneste. For studenter søker man på det 3-årige opplæringsprogrammet Shell Graduate Programme.

Jeg finner ikke en passende jobb på nettstedet deres. Kan jeg likevel søke?

Vi tar dessverre ikke imot åpne søknader eller CV-er via e-post. Du kan bare søke på en bestemt stilling funnet via vår jobbsøkemotor. Shell Talent Community er den beste måten for deg å holde deg informert om karrieremuligheter, relevante nyheter og arrangementer enten du er student, nyutdannet eller erfaren. Les mer og registrer deg her.

Hvis jeg sender en søknad eller registrerer mine opplysninger, vil Shell beholde dette i sine arkiver?

Vi lagrer all informasjon om kandidater på en sentral database i tre år, med mindre vi får en skriftlig anmodning fra en person om å slette hans eller hennes personlige opplysninger. Med disse registreringene kan vi søke opp kandidatprofiler med bestemte ferdigheter, i tilfelle vi skulle ha spesifikke rekrutteringsbehov i fremtiden.

Trenger jeg en grad for å jobbe i Shell?

Det vil avhenge av hvilket nivå og type rolle du er interessert i. Hvis en grad er et krav, vil det vanligvis være angitt i stillingsbeskrivelsen. Kandidater som ikke innehar en grad kan likevel vurderes for en av våre profesjonelle stillinger hvis han eller hun kan vise til betydelig relevant erfaring.

Hvor lenge etter at søknaden er sendt kan jeg forvente å høre noe?

Du vil motta en bekreftelse på vårt mottak av dine opplysninger innen 48 timer. Du bør deretter innen de påfølgende to til fire ukene motta skriftlig melding vedrørende en avgjørelse.

Hva mener dere med "erfaren"?

Dette viser til personer med varierende ferdigheter, erfaring og kompetanse, og omfatter alle nivåer av ansiennitet.

Trenger jeg jobberfaring fra energibransjen for å arbeide i Shell?

Det avhenger av stillingen du er interessert i. Mange tekniske roller krever at du har tilbrakt tid i en lignende jobb og miljø, mens andre krever mindre spesifikk erfaring. De fleste av våre kommersielle muligheter er basert på generell kompetanse fra næringslivet og krever dermed ikke erfaring fra energibransjen.

Hvis jeg må jobbe på en bestemt lokasjon, vil min familie kunne bli med meg?

For langsiktige internasjonale opphold gir vårt informasjonssenter for utstasjoneringer, "Outpost", online- og offline-støtte mange steder rundt om i verden. Denne bistanden omfatter fremmedspråklig skolegang, hjelp for partnere til å finne sysselsetting og en rekke andre tjenester.

Hvor har Shell kontorer i Norge?

Norske Shell har hovedsete i Stavanger og kontorer i Kristiansund, Nyhamna og Oslo. Våre ledige stillinger er hovedsakelig tilgjengelige ved disse lokasjonene. I tillegg har vi flere interessante og utfordrende stillinger midlertidig lokalisert ved andre kontorer nær våre kontraktører og viktige relasjoner, f.eks Oslo, Stord, Harstad, Tromsø og Bergen.

Sideverktøy