Jump menu

Main content |  back to top

Karrierer innen Wells Engineering

Karrierer innen Discipline Engineering

I en verden hvor energibehovet er økende, trenger vi smarte og innovative løsninger. Har du det som trengs for å hjelpe oss møte morgendagens utfordringer?

Contracting & procurement

Jobber i Shells Contracting and Procurement gir varierte og utmerkede muligheter for karriereutvikling.

Discipline Engineering

Tekniske jobber hos Shell er blant bransjens mest givende og nytenkende.

Finance

Vi rekrutterer til en rekke ulike roller innenfor Finance. Her er en generell oversikt over virksomheten.

Geosciences

En karriere innen Geosciences hos Shell plasserer deg i sentrum av arbeidet for å tilfredsstille verdens voksende behov for energi.

HSSE

En karriere innen HSSE and Social Performance hos Shell omfatter en enorm rekke roller, inkludert stillinger innen helse, miljø og sikkerhet.

Human Resources

Human Resources-jobber hos Shell er avgjørende for å optimalisere virksomheten, fordi de håndterer en av våre viktigste ressurser – menneskene som jobber hos oss.

Information Technology

Information Technology-jobber hos Shell er globale, i tet når det gjelder innovativ IT og gir svært gode utviklingsmuligheter.

Legal

En karriere innen Shells juridiske avdeling er regnet blant de mest givende juridiske jobbene i næringslivet.

Maintenance, Reliability and Turn around

Vi rekrutterer til en rekke ulike roller innenfor Reliability, Maintenance & Turnaround. Her er en generell oversikt over virksomheten.

Maritime

Shipping & Maritime er integrert i alt Shell gjør. Bli en del av vårt vinnerteam og ta del i våre spennende jobbmuligheter innen Shell Maritime.

Petrophysics

Hos Shell bidrar du til å identifisere og levere løsninger for å oppfylle verdens stadig økende behov for energi.

Process engineering

Vi rekrutterer til en rekke ulike roller innenfor Production Engineering. Her er en generell oversikt over virksomheten.

Production engineering

Vi rekrutterer til en rekke ulike roller innenfor Production Engineering. Her er en generell oversikt over virksomheten.

Project engineering

Våre Project Engineers jobber med å levere vanskelig tilgjengelige olje- og gassreserver over hele verden.

Reservoir engineering

Spill en viktig rolle i Shells Upstream Business med en karriere innen Reservoir Engineering der du får utvikle innovative teknologiløsninger.

Sales and Marketing

En karriere i Sales and Marketing hos Shell utvikler ferdighetene dine, og gir deg muligheten til å være med å forbedre kunderelasjonen.

Supply

Jobber i Supply hos Shell bidrar til å sikre at virksomheten jobber sammen for å levere Shells produkter sikkert, effektivt og lønnsomt.

Wells

Wells Engineering-jobber hos Shell krever høy grad av teknisk kompetanse, engasjement, innovasjonstenkning og evnen til å samarbeide med kolleger i andre felter, som for eksempel undersøkelse og produksjon.

Sideverktøy