Jump menu

Main content |  back to top

Jobber innen Contracting and Procurement hos Shell er viktige for selskapets kontinuerlige suksess.

Disse jobbene gir kritisk støtte til drift og prosjekter ved at det forhandles med leverandører for global levering av produkter og tjenester.

Contracting and Procurement leverer verdi gjennom en strategisk tilnærming til håndtering av kategorier, og utvikling av langsiktige og gjensidig givende relasjoner med våre leverandører.

Det finnes globale muligheter i Shell, både innen virksomheter Upstream og Downstream, som gir profesjonell utvikling innenfor disiplinen Contracting and Procurement, samt muligheten til å bruke viktige metodologier som for eksempel Enterprise Framework Agreements (EFA) og Supplier Management.

En karriere i Shells Contracting and Procurement er ikke bare en enestående mulighet for deg som ønsker å utvikle deg innen et av bransjens mest innovative selskaper, men er også en sjanse til å hele tiden utvikle deg faglig og jobbe med avanserte innkjøpsverktøyer og -systemer.

Uansett hvor din rolle fører deg, vil du  få jobbe med svært dyktige og erfarne fagfolk i arbeidet med å oppfylle Shells langsiktige strategiske forretningsplaner.

Utvikle din karriere innen Contracting and Procurement hos Shell

Nattflyfoto av et oljeraffineri

En karriere innen Contracting and Procurement passer for kandidater som kan bygge og vedlikeholde relasjoner, som effektivt kan forhandle lavere leveringskostnader samtidig som kvalitet og sikkerhetsstandarder ivaretas, og som kan gi støtteløsninger til våre virksomheter slik at de holder seg konkurransedyktige. 

En integrert del av jobben er å skape og vedlikeholde relasjoner med vårt store leverandørnettverk. Kandidatene må derfor ha utmerkede mellommenneskelige egenskaper og en ansvarlig arbeidsetikk preget av samarbeid.

Shell ser også etter evnen til å utvikle nøyaktige forslag og kommunisere dem med overbevisning til Shells virksomheter og tredjeparter. Solide kommersielle ferdigheter, god økonomisk kunnskap og dokumentert profesjonell erfaring er også viktig.

En karriere i Contracting and Procurement inkluderer tilgang til utviklings- og mentorprogrammer på alle nivåer, i tillegg til et arbeidsmiljø som støtter og fremmer allsidighet, samarbeid og sosialt ansvar.

Møt lederen

Som Contracting og Procurement Manager for Shell Exploration og Production, har Joseph Yuen en variert og travel rolle.

"Jeg har ansvaret for å levere og utføre CP-strategi og alle kontraktsbaserte og innkjøpsmessige aktiviteter i samsvar med globale policyer, praksiser og prosjektkrav knyttet til Deepwater, Midstream og Downstream," sier han.

Joseph spiller også en viktig rolle i utarbeidelsen av banebrytende prosjekter, og legger til: "Det er svært spennende å jobbe med prosjekter i de tidlige fasene av utviklingen."

For Joseph er dette konstant stimulering, og det faktum at arbeidsmiljøet hos Shell legger stor vekt på ansvar, gjør rollen hans svært givende.

"Folkene hos Shell er genuint interessert i å balansere behovet for å nå forretningsmål på en miljømessig, sosial og økonomisk fokusert måte. Folk er entusiastiske over ikke bare å være til nytte for Shell, men også for samfunnet rundt oss."

Sideverktøy