Jump menu

Main content |  back to top

Ingeniørstillinger hos Shell er svært viktige for selskapets kontinuerlige suksess og utvikling. Med et av de bredeste fagfeltene i Shell vil en karriere innen Discipline Engineering kunne gi deg muligheter innenfor omtrent alle aspekter av virksomheten. Enten du jobber med våre raffinerier, gassfasiliteter eller offshore produktsenheter, definerer eller omdefinerer tekniske og teknologiske standarder eller jobber med banebrytende prosjekter, har du en aktiv og variert rolle.

En karriere hos Shell har et globalt perspektiv og gir deg muligheten til å jobbe over hele verden, sammen med noen av bransjens ledende ingeniører fra en rekke kulturer.

Det kan for eksempel hende at du kommer til å jobbe med spennende pionerprosjekter som Prelude FLNG, det første prosjektet innen flytende produksjonsanlegg for LNG i sitt slag, eller Pearl GTL, verdens største gass-til-væske-anlegg.

Uansett hvilke prosjekt eller område du jobber med, vil du være i frontlinjen av innovasjon, og jobbe for å utvikle flere måter å møte et økende energibehov på.

En ingeniørjobb hos Shell gir deg ikke bare muligheten til å utvikle karrieren hos en global energileder og utvide horisonten din, men er også en mulighet for deg til å påvirke bransjens fremtid.

Ingeniører hos Shell spiller en viktig rolle når det gjelder å levere vellykkede prosjekter. Vi ser ikke bare etter kreative tenkere, problemløsere og de som liker tanken på å skyve grensene mot å bygge en sikker, global energifremtid, men også personer med teknisk ekspertise og praktisk erfaring.

Du får jobbe med noen av bransjens beste ingeniører på noen av verdens ledende prosjekter, og blir daglig stilt ovenfor utfordringer. Arbeidsmiljøet oppmuntrer til mobilitet mellom stillinger, steder og forretningsområder, og sikrer at du hele tiden utvikler din ekspertise og dine ferdigheter.

Shell har spesielt fokus på å rekruttere ingeniører med erfaring innen

 • Process Automation, Control and Optimisation
 • Process Engineering and Technology
 • Rotating Equipment Engineering
 • Technical Safety Engineering
 • Electrical Engineering
 • Mechanical, Material and Integrity Engineering
 • Project Services
 • Utilities, Water Energy and Heat Transfer Engineering
 • Pipelines and Flow Assurance Systems Engineering
 • Quality Engineering
 • Civil, Structures and Offshore Engineering
 • Engineering Management

 

Prelude FLNG; Pearl GTL

Våre ingeniører har spilt en viktig rolle i to av Shells største pågående prosjekter – Prelude FLNG  og Pearl GTL . Hundrevis av ingeniører har kombinert sin omfattende ekspertise og erfaring innen en rekke tekniske spesialiteter for å designe og starte konstruksjonen av begge disse enorme prosjektene.

Når det er fullført, vil Prelude være det første flytende produksjonsanlegget for LNG i verden, og kommer til å endre måten naturgassressurser utvikles på. Pearl GTL ligger i Ras Laffan Industrial City i Qatar, og er verdens største anlegg som konverterer naturgass til parafin, smøremidler og drivstoff med lavere utslipp.

For å gjøre hvert enkelt prosjekt en realitet, måtte våre svært erfarne ingeniører designe og implementere ny teknologi innen alle kompetanseområdene. Derfor er tekniske jobber hos Shell er blant bransjens mest spennende og avanserte jobber.

Sideverktøy