Jump menu

Main content |  back to top

Vi rekrutterer til en rekke ulike roller innenfor Finance. Her er en generell oversikt over virksomheten.

Dette gjør vi

Vi leverer effektive og innovative finansielle tjenester og støtte til avdelingene Retail, Manufacturing og Production, og til Shell generelt.

I Shell Finance leverer vi en rekke profesjonelle tjenester, råd og produkter til Shell-selskaper over hele verden. Vår støtte dekker alt fra Management og Financial Accounting, Consultancy og Business Controls til Mergers & Acquisitions, Insurance og Treasury.

Er Shell Finance riktig for deg?

Employees in a meeting room

We’ll offer you a wide range of growth and leadership opportunities.

Vi ser etter ambisiøse, dyktige og allsidige personer som kan hjelpe oss å oppnå lønnsomhet i Shell som helhet. For å lykkes i Shell Finance må du gi uavhengig støtte i beslutningsprosesser, sørge for overholdelse av komplekse lover og regler i dagens forretningsverden, og bidra til effektiv drift gjennom globale standarder og forenklede og automatiserte prosesser.

Slik tar du karrieren hos Shell Finance videre

Som en del av Shell Finance får du gode muligheter for vekst og lederskap. Du får også muligheten til å forbedre dine kommersielle ferdigheter og utvikle teamferdigheter ved at du jobber med fagfolk fra hele verden.

De fleste i Shell Finance starter i én av følgende roller:

  • Finance, Reporting, Planning, Business eller Credit Analyst 
  • Finance Controller 
  • Internal Auditor 
  • Financial Advisor 
  • Accountant

Hvis du er nyutdannet når du kommer til oss vil du bli en del av vårt Graduate program, og inneha en rekke reelle jobber med reellt ansvar. Gjennom en kombinasjon av generalist- og spesialistroller får du muligheten til å oppleve ulike forretningsområder og få internasjonal erfaring.

Uansett hvilken rolle du har, jobber du i en reell arbeidssituasjon fra dag én. Her gir du et viktig bidrag til energiindustrien ved at du tar i bruk innovative problemløsningsferdigheter, bruker lateral tenkning og viser utholdenhet.

Sideverktøy