Jump menu

Main content |  back to top

Våre Project Engineers jobber med å levere vanskelig tilgjengelige olje- og gassreserver over hele verden.

I en Project Engineering-karriere hos Shell blir du tilbudt muligheter i verdens mest innovative prosjekter, og du bidrar til å utvikle fremtiden til energiindustrien.

Du kan for eksempel jobbe med gass-til-væske-anlegg, flytende produksjonsanlegg for LNG eller offshore oljeborings- og produksjonsplattformer – prosjekter med en målestokk og ambisjon som ganske ikke finnes andre steder i bransjen.

Som prosjektingeniør kan du få muligheten til å jobbe på en rekke prosjekter som omfatter store,  mellomstore prosjekter og porteføljeprosjekter i ulike land og kulturer rundt om i verden.

Vi tilbyr også stillinger som passer til alle faser i livet.

Du jobber med vårt Integrated Project Management System (iPMS), og har tilgang til verktøy og prosesser som veiledning slik at du kan levere viktige prosjekter på en trygg og konsekvent måte, fra vurderingsfasen til driftsfasen.

Du blir umiddelbart gitt ansvar, uansett prosjektets størrelse eller natur. Fra dag én blir du en uunnværlig del av selskapet, og du jobber målrettet mot å sikre kontinuerlig innovasjon og suksess.

Utvikle din karriere innen Project Engineering

Vi er på jakt etter ambisiøse og selvsikre Project Engineers og Project Managers som ønsker å jobbe med og lære av noen av bransjens ledende fagfolk. Kandidatene bør ha profesjonell erfaring, teknisk bakgrunn og ha fokus på sikkerhet.

Vi ser etter personer med et internasjonalt perspektiv, som ønsker å jobbe med diverse kulturer og likesinnede kolleger.

Du tilbys opplæring ved vårt Shell Project Academy, der Project Engineers og Project Managers på alle nivåer kan utvikle seg i takt med Shells globalt anerkjente kompetanseprogram.

Pearl GTL, Prelude FLNG og Perdido

Når vi sier at våre teknikere er helt i teten når det gjelder innovasjon i bransjen, så mener vi det.

Tre av våre største prosjekter – Pearl GTL – åpner på Shell.com, Prelude FLNG – åpner på Shell.com og Perdido  er alle eksempler på hvordan vi bryter ny grunn i bransjen.

Pearl GTL ligger midt i Qatar, og er verdens største anlegg som konverterer naturgass til parafin, smøremidler og drivstoff med lavere utslipp.

Perdido er forankret i 2450 meter dyp sjø i Mexicogolfen, og er en av verdens dypeste offshore oljeborings- og produksjonsplattformer.

Prelude blir verdens første flytende produksjonsanlegg for LNG. Begge er banebrytende når det gjelder teknologi.

Dette er prosjekter som endrer energiindustrien, og begge prosjektene krever innovasjon og teknologi som strekker seg lengre enn noe vi har sett før.

Vårt team av Project Engineers og Project Managers som leder disse utviklingene, og de tusener av teknikere som jobber på dem, bidrar til å sørge for at de drives sikkert og effektivt ved at de håndterer disse utfordringene.

Begge prosjektene er banebrytende for fremtiden og nye muligheter skapes hver dag. Derfor er jobber innen Project Engineering noen av de mest spennende, innovative og givende i bransjen.

place Holder

Sideverktøy