Jump menu

Main content |  back to top

Reservoir Engineers i Shell stimulerer nyskapning og sørger for at vi fortsetter å være en ledende aktør innen teknologiinnovasjon. Som en del av verdens mest fremtidsrettede og innovative energiselskaper kan du med en jobb i Reservoir Engineering være med på å omdanne petrofysiske og geologiske data til dynamiske reservoarmodeller, i tillegg til å utvikle en detaljert forståelse for fordeling av olje, gass og vann på våre anlegg.

Gjennom arbeid med noe av bransjens mest avanserte teknologi innenfor verdens mest banebrytende olje- og gassprosjekter, vil du oppdage at forskningen og arbeidet ditt virkelig betyr noe.

Enten det handler om å utvikle økonomiske bærekraftige planer, prognostisere olje- og gasstrømsrater og prognostisere antall brønner som trengs for å optimalisere utvinning, eller anbefale hvor brønner bør plasseres og hvordan deres maksimale effekt kan oppnås, spiller du en svært viktig rolle i utviklingen av verdens energiløsninger.  

Kandidater som ønsker en karriere innen Reservoir Engineering, må være dyktige fagfolk med dokumentert erfaring. God teknisk kunnskap er viktig, men vi har opplærings- og utviklingsmuligheter når det gjelder å forbedre både tekniske og kommersielle ferdigheter.

Som en del av et stort og samarbeidspreget team kan du støtte deg til og jobbe med noen av de beste fagfolkene i bransjen. Du må være villig til å samarbeide og lære av andre som en del av en kultur som oppmuntrer til samarbeid og allsidighet.

En karriere innen Reservoir Engineering hos Shell er blant de mest givende i bransjen, med enestående utviklingsmuligheter og fokus på å levere banebrytende energiløsninger som utgjør en forskjell.

Møt teamet

Roos van Ditzhuijzen er Senior Reservoir Engineer for Projects and Technology, og kom til Shell fra en lang karriere hos et annet energiselskap. Hun var på jakt etter en karriere med bredere muligheter.

"Jeg syntes Shell var interessant fordi det er svært stort," sier hun. "Det har mange flere muligheter og arbeidssteder enn selskapet jeg jobbet for. Det var hovedårsaken til at jeg byttet."

Hun er en del av et prosjekt som har som mål å gjeninnføre produksjon på et avstengt oljefelt, og teamet hennes fokuserer på samarbeid og felles læring.

"Jeg får teknisk kunnskap bare ved å snakke med eksperter i Shell," sier hun. "Alle relevante disiplinene finnes innen teamet – alt er integrert."

For Roos er denne samarbeidskulturen en av de tingene som gjør Shell til en god arbeidsplass. En annen faktor er de omfattende mulighetene. "Shell er interessant fordi det er svært stort, har mange muligheter og mange arbeidssteder. Du kan jobbe innen en rekke forskjellige områder."

Selv om dette er noe Roos tydeligvis setter pris på med arbeidet sitt hos Shell, er organisasjonens lidenskapelige miljø helt avgjørende.

"Folk er virkelig entusiastiske, villige til å hjelpe, og svært målrettede," sier hun. "Det er svært motiverende."

PARQUE DAS CONCHAS (BC-10)

Shell har vært involvert i dypvannsutforskning og produksjon i over tre tiår. Parque das Conchas (BC-10) representerer ett av våre mest utfordrende og ambisiøse prosjekter.

Parque das Conchas ligger cirka 120 kilometer utenfor kysten av Brasil, og har en sjødybde på nesten 2000 meter. Reservoarene ligger ganske spredt, og har gitt våre svært erfarne Reservoir Engineers en teknisk utfordring.

Vårt team av Reservoir Engineers har vært nødt til å utvikle innovative måter å få tilgang til disse vanskelig tilgjengelige reservene.

Disse metodene omfatter bruk av teknologi, som for eksempel maskiner, til å skille olje og gass på havbunnen i stedet for på overflaten, og spesielle kontrollkabler som kobler hvert enkelt reservoar til kraftforsyning og tilhører kjemikalier til produksjonsystemet på havbunnen.

Målestokken og omfanget i prosjekter som dette, og mulighetene det gir for ambisiøse Reservoir Engineers, er bare én av årsakene til hvorfor karrierer hos Shell er så spennende.

place Holder

Sideverktøy