Jump menu

Main content |  back to top

Smilende kandidat som ser rett inn i kamera

Nedenfor ser du et utvalg av det vi tilbyr for å gjøre Shell til et givende sted å jobbe – i ordets videste forstand.

Omfattende økonomiske belønninger og fordeler

I tillegg til en konkurransedyktig begynnerlønn vil du motta anerkjennelse og belønning gjennom resultatorientert lønn, hvor omfanget avhenger av din rolle og plassering.

Våre fordeler er i tråd med praksisen i det lokale markedet. Noen steder kan vi tilby subsidierte tjenester som idrettsanlegg, bedriftshelsetjeneste/tannpleie og bilparkering. I enkelte land har du også mulighet til å delta i et Shell Share-program.

Opplæring og utvikling

For å støtte våre kandidater på karrierereisen, tilbyr Shell kontinuerlig veiledning og assistanse fra erfarne forretningsledere. Du vil også få opplæring i de områdene på det feltet du har valgt i Shell Graduate Programme, noe som er grunnleggende for din fremgang i bransjen.

Gjennom hele programmet vil jevnlige fremgangskontroller hjelpe oss koordinere din fremgang og gi oss en forståelse av hvilken retning du ønsker for karrieren din. Utviklingsplanen din vil utarbeides med dine individuelle karriereønsker.

Det sosiale nettverket

Et stort utvalg av spennende og engasjerende sosiale tilbud er tilgjengelig i Shell Graduate Programme, og alle bidrar til å styrke Shells forpliktelse om et samlende, levende og globalt fellesskap. 

Grupper som Shells Young Professionals nettverk, Shells ulike sportsklubber, Shells kvinnenettverk, Shells Afrika-nettverk, Shells nettverk for funksjonshemmede og mange flere har blitt introdusert for å gjøre overgangen fra universitetsmiljøet så lett som mulig.

Mangfold og inkludering

Vi streber etter å opprettholde et arbeidsmiljø hvor alle kan utvikle evner og ferdigheter som er i tråd med våre verdier og forretningsmål. Dette gjelder alle ansatte, uansett plassering, kjønn, etnisitet og fysiske evner.

Det er viktig å leve etter verdiene våre og spille en aktiv rolle i lokalsamfunnene ved å tiltrekke alle talenter og tilby muligheter for en rekke ulike mennesker.

Lytte til hva du har å si

Vi hører på våre ansatte for å sikre at Shell legger alt til rette for å tilby en god arbeidsplass. 

Toppledere avholder jevnlig webcaster og diskusjonsforum for å få tilbakemeldinger og ideer,og viser at Shell er genuint interessert i å høre hva de ansatte har å si.