Jump menu

Main content |  back to top

Smilende kandidater i et møte

Gjennom vårt Shell Graduate Programme får du et 2-5-årig fagspesifikt opplæringsprogram som gir deg en kickstart på din karriere.

Strukturert læring gir deg kunnskap og samtidig som du tilegner deg erfaring på innovative prosjekter, blir du støttet av et ypperlig mentorprogram. Du får oppfølging gjennom konstruktive kontrollsjekker gjennom hele programmet, samtidig som vi gi deg oppdrag som utfordrer deg.

Du vil med en gang få utfordrende, praktiske roller og stadig flere ansvarsområder som vil sette fart på karrieren din etter at du har fullført programmet. Når du begynner i Shell, vil du få et omfattende innføringsprogram som systematisk introduserer deg for alle delene av organisasjonen og selskapsverdiene våre.

Alt dette gjøres gjennom et program som består av en rekke samordnede trinn, blant annet turnus, selskapsintegrering, lokal og global utvikling, fremgangskontroller og vurderinger.

Uansett hvilket fagområde du velger, vil du få enestående formell opplæring gjennom hele programmet.

To veier til shell

Det er to veier inn i Shells Graduate Program, enten via en Assessed Internship eller en Shell-rekrutteringsdag.

An Assessed Internship

Oppdag hvordan energibransjen er ved å utforske nye muligheter samtidig som du opplever hvordan det er å jobbe for Shell. Jevnlige vurderinger vil hjelpe både deg og oss med å ta informerte avgjørelser om din fremtid.

Shells rekrutteringsdag

Shells rekrutteringsdag er det siste trinnet i vurderingsprosessen. Vi vurderer hvor god du er til å analysere kritiske problemer, observerer hvordan du jobber med andre og hvordan du takler endringer.