Jump menu

Main content |  back to top

Praktikanter som samarbeider

Et Assessed Internship er unik måte å bli kjent med Shell og bransjen på fra innsiden. Det vil også hjelpe deg bestemme om dette er riktig karrierevalg for deg.

Det er ikke en uformell utplassering. Du deltar daglig i prosjekter som er håndplukket etter dine interesser og ferdigheter samtidig som du blir med i et prosjektteam hvor du jobber sammen med andre Shell-ansatte som alle er dyktige fagfolk på sine felt. Deres perspektiver vil gi deg innsikt i Shell, og dens krav og belønninger.

En leder og en mentor vil støtte deg  og du vil få regelmessige prestasjonsvurderinger gjennom hele perioden. Dette for å sikre at du får mest mulig ut av opplevelsen og får tilbakemelding på prestasjonen din.

Hva vi ser etter

Du blir evaluert etter din evne til å analysere, fatte beslutninger og finne fungerende løsninger, samt ditt engasjement, din motivasjon, din utholdenhet og din selvsikkerhet.

I løpet av ditt internship vil du få en formell vurdering av din mentor og overordnede. Etter dette vil det gjennomføres en endelig vurdering hvor du blir bedt om å fullføre en nettbasert simuleringsøvelse og en skriftlig oppgave. Du vil også bli bedt om å forberede en sluttpresentasjon om prosjektet ditt.

Hvis du består internshipet, kan du bli tilbudt en plass i vårt Graduate Programme.

Finn et internship

Søk etter en praktikantplass ved hjelp av søkeverktøyet nedenfor.

The form below requires JavaScript in order to work.

  

 

Sideverktøy