Jump menu

Main content |  back to top

Her finner du oversikt over pressekontakter, de siste nyheter fra Norske Shell, samt årsrapporter, og generell informasjon om Norske Shell og Shell-gruppen.

Nyheter og informasjon

Slik gjør du bilen klar til høsten

30/09/2016

Høsten nærmer seg med stormskritt og bringer med seg mer utfordrende kjøreforhold. Vi har satt sammen en liste over viktige sjekkpunkter.

Med fokus på bærekraftig utvikling

31/07/2016

Sverre Isak Bjørn har brukt deler av sommeren på feltarbeid i Brasil, hvor han har bidratt til forskning på hvordan avskoging og klimaforandringer påvirker det biologiske mangfoldet og økosystemene i regnskogen. Det Sverre Isak lærte i Brasils regnskog har han nå tenkt å anvende i sitt daglige arbeid i Norske Shell.

Fremtidens bensinstasjon på Ås slår an blant kundene 

22/07/2016

Det nye pilotprosjektet med fremtidens bensinstasjon på Ås, overgår alle nøkkeltall for resten av kjeden. Butikken på stasjonen har gått gjennom et hamskifte i form og farge, og ligner ikke lenger en tradisjonell bensinstasjon, men heller en restaurant for folk på farta.  

Norsk pris for «beste bildesign» i Shell Eco-marathon

04/07/2016

Jubelen sto i taket hos den norske leiren i London da Høgskolen i Østfold stakk av med prisen for beste konseptbil-design i Shell Eco-marathon.

Høye norske ambisjoner

30/06/2016

Både NTNU og Høgskolen i Østfold er nå på plass i London for å konkurrere mot 230 andre lag i ekstrem energi-effektivitet.

Norske Shells kontorsteder og kontaktinformasjon
Informasjon om selskapet
Informasjon om Shell-gruppen (på engelsk)
Internasjonale nyheter, bilder, logo, videoer og mer (på engelsk)
Presserom, nyheter og information

I denne seksjonen

RSS er en enkel måte å motta våre nyeste nyheter og informasjon.

Her kan du laste ned beredskapsbrosjyrer fra A/S Norske Shell sin virksomhet over hele landet.

Hovedkontor: Postboks 40, Tankvegen 1, N-4098 Tananger. Sentralbord +47 51 69 30 00. Se også oversikt over kontorsteder.

Shells generelle forretningsprinsipper regulerer hvordan hvert av Shell-selskapene som utgjør Shell-gruppen, driver sin virksomhet.