Jump menu

Main content |  back to top

Her finner du oversikt over pressekontakter, de siste nyheter fra Norske Shell, samt årsrapporter, og generell informasjon om Norske Shell og Shell-gruppen.

Nyheter og informasjon

Shell på ONS 2014

15/08/2014

Shell har foredragsholdere på konferansen og stand i utstillingen, som foregår i Stavanger 25 – 28 august.

Pallplass for NTNU i Shell Eco-marathon

21/05/2014

NTNU kjørte inn til en pallplass i årets Shell Eco-marathon i UrbanConcept-klassen. I Prototype-klassen ble det en verdig sjuendeplass.

Den kuleste bilen du har sett

02/05/2014

Studentene på NTNU har avduket sin helt nye bil som skal gå for seier i årets Shell Eco-marathon. Målet er å sette ny verdensrekord i å kjøre lengst mulig på en energimengde som tilsvarer en liter bensin.

POPULÆRT ORMEN LANGE-SPILL

16/04/2014

Spillet Ormen Lange Pipe Rider II, som utfordrer deg til å kjøre så fort som mulig gjennom Ormen Lange-rørledningene, helt fra reservoaret i Norskehavet til markedet i Storbritannia, har blitt lastet ned av 150 000 brukere. Det populære spillet er tilgjengelig som en gratis app både på App Store og Google Play.

Ormen Lange–lisensen utsetter offshore kompresjon

10/04/2014

Ormen Lange-lisensen har besluttet å utsette offshore kompresjon på Ormen Lange, og stoppe det pågående arbeidet for konseptvalg. (English) The Ormen Lange Licence has decided to postpone the Offshore Compression Project for Ormen Lange, and stop the ongoing concept select work .

Ny nettguide forener bil og motorolje

10/04/2014

Utvikling av motorolje har med tiden blitt høyteknologisk, og egenskapene i moderne oljer varierer stort. Nå lanserer Shell en nettbasert guide som hjelper bilistene med å finne riktig motorolje til sitt kjøretøy.

Norske Shells kontorsteder og kontaktinformasjon
Informasjon om selskapet
Informasjon om Shell-gruppen (på engelsk)
Internasjonale nyheter, bilder, logo, videoer og mer (på engelsk)
Presserom, nyheter og information

I denne seksjonen

RSS er en enkel måte å motta våre nyeste nyheter og informasjon.

Her kan du laste ned beredskapsbrosjyrer fra A/S Norske Shell sin virksomhet over hele landet.

Hovedkontor: Postboks 40, Tankvegen 1, N-4098 Tananger. Sentralbord +47 51 69 30 00. Se også oversikt over kontorsteder.

Shells generelle forretningsprinsipper regulerer hvordan hvert av Shell-selskapene som utgjør Shell-gruppen, driver sin virksomhet.