Jump menu

Main content |  back to top

Her finner du oversikt over pressekontakter, de siste nyheter fra Norske Shell, samt årsrapporter, og generell informasjon om Norske Shell og Shell-gruppen.

Nyheter og informasjon

POPULÆRT ORMEN LANGE-SPILL

16/04/2014

Spillet Ormen Lange Pipe Rider II, som utfordrer deg til å kjøre så fort som mulig gjennom Ormen Lange-rørledningene, helt fra reservoaret i Norskehavet til markedet i Storbritannia, har blitt lastet ned av 150 000 brukere. Det populære spillet er tilgjengelig som en gratis app både på App Store og Google Play.

Ormen Lange–lisensen utsetter offshore kompresjon

10/04/2014

Ormen Lange-lisensen har besluttet å utsette offshore kompresjon på Ormen Lange, og stoppe det pågående arbeidet for konseptvalg. (English) The Ormen Lange Licence has decided to postpone the Offshore Compression Project for Ormen Lange, and stop the ongoing concept select work .

Ny nettguide forener bil og motorolje

10/04/2014

Utvikling av motorolje har med tiden blitt høyteknologisk, og egenskapene i moderne oljer varierer stort. Nå lanserer Shell en nettbasert guide som hjelper bilistene med å finne riktig motorolje til sitt kjøretøy.

10 år siden Ormen Lange ble vedtatt

09/04/2014

Da Stortinget i april 2004 vedtok utbyggingen av Ormen Lange var det både slutten på en politisk prosess med mål om at gassen fra feltet skulle ilandføres, og begynnelsen for et industrieventyr på nordvestlandet.

Tok storeslem under Shells prisutdeling

02/04/2014

Rune Andersen ved Østfold Veiservice AS vant ikke bare prisen for Beste Retailer under Shells nasjonale Retailpriser i Bergen. Andersen sikret seg også den prestisjetunge HSSE-prisen både nasjonalt og for Europa og Sør Afrika, og skal nå konkurrere om verdenstittelen i Beijing i juni.

Ny appfunksjon kan spare bilister for tusenlapper

01/04/2014

Forbruk av drivstoff og kjørestil har ofte en nær sammenheng, og de beste bilførerne kan årlig spare flere tusenlapper sammenliknet med de mer ubevisste førerne. A/S Norske Shell har nå verdenslansering på en appfunksjon som registrerer bilturen, for deretter å gi tilbakemeldinger på kjørestilen din.

Norske Shells kontorsteder og kontaktinformasjon
Informasjon om selskapet
Informasjon om Shell-gruppen (på engelsk)
Internasjonale nyheter, bilder, logo, videoer og mer (på engelsk)
Presserom, nyheter og information

I denne seksjonen

RSS er en enkel måte å motta våre nyeste nyheter og informasjon.

Her kan du laste ned beredskapsbrosjyrer fra A/S Norske Shell sin virksomhet over hele landet.

Hovedkontor: Postboks 40, Tankvegen 1, N-4098 Tananger. Sentralbord +47 51 69 30 00. Se også oversikt over kontorsteder.

Shells generelle forretningsprinsipper regulerer hvordan hvert av Shell-selskapene som utgjør Shell-gruppen, driver sin virksomhet.