Jump menu

Main content |  back to top

Her finner du oversikt over pressekontakter, de siste nyheter fra Norske Shell, samt årsrapporter, og generell informasjon om Norske Shell og Shell-gruppen.

Nyheter og informasjon

Shell inngår avtale med ST1 for salg av sin nedstrømsvirksomhet i Norge

18/12/2014

I dag (18.12) kunngjorde Shell at en avtale har blitt inngått med ST1 for salget av sin nedstrømsvirksomhet i Norge. Salgsavtalen inkluderer bensinstasjonsnettet (Retail), industri- og marinemarkedet (Commercial Fuels) samt transport og forsyning (avdelingen Supply & Distribusjon). I tillegg vil Shells flydrivstoff-virksomhet (Aviation) i Norge bli et 50/50 Joint Venture (JV) med ST1.

Shell Cansolv er i gang med CCS testing på Mongstad

25/11/2014

Shell Cansolv markerte den 25 november 2014 oppstart av testingen av sin avanserte CO2-fangst prosess ved Teknologisenter Mongstad (TCM). Karbonfangst og lagring (CCS) er en svært viktig del av løsningen for å begrense CO2 utslipp og bekjempe klimaendringer.

Fisjonsmelding

01/09/2014

A/S Norske Shell foretar en restrukturering ved at deler av nedstrømsvirksomheten i A/S Norske Shell fisjoneres ut til Smart Fuel AS 1. september 2014. Smart Fuel AS er et selskap i Shell-gruppen.

Endring i vilkår og betingelser for bruk av euroShell Card fra 1.september (PDF, 54 KB) - Åpnes i nytt vindu

01/09/2014

A/S Norske Shell foretar 1.september en restrukturering ved at deler av nedstrømsvirksomheten i A/S Norske Shell da fisjoneres ut til Smart Fuel AS. I den anledning har vi også endret Betingelser for bruk av euroShell card

Shell på ONS 2014

15/08/2014

Shell har foredragsholdere på konferansen og stand i utstillingen, som foregår i Stavanger 25 – 28 august.

Pallplass for NTNU i Shell Eco-marathon

21/05/2014

NTNU kjørte inn til en pallplass i årets Shell Eco-marathon i UrbanConcept-klassen. I Prototype-klassen ble det en verdig sjuendeplass.

Den kuleste bilen du har sett

02/05/2014

Studentene på NTNU har avduket sin helt nye bil som skal gå for seier i årets Shell Eco-marathon. Målet er å sette ny verdensrekord i å kjøre lengst mulig på en energimengde som tilsvarer en liter bensin.

Norske Shells kontorsteder og kontaktinformasjon
Informasjon om selskapet
Informasjon om Shell-gruppen (på engelsk)
Internasjonale nyheter, bilder, logo, videoer og mer (på engelsk)
Presserom, nyheter og information

I denne seksjonen

RSS er en enkel måte å motta våre nyeste nyheter og informasjon.

Her kan du laste ned beredskapsbrosjyrer fra A/S Norske Shell sin virksomhet over hele landet.

Hovedkontor: Postboks 40, Tankvegen 1, N-4098 Tananger. Sentralbord +47 51 69 30 00. Se også oversikt over kontorsteder.

Shells generelle forretningsprinsipper regulerer hvordan hvert av Shell-selskapene som utgjør Shell-gruppen, driver sin virksomhet.