Jump menu

Main content |  back to top

Nyheter 2013

 • 05/12/2013 Ormen Lange har gitt større lokale og regionale ringvirkninger enn forventet

  De lokale og regionale ringvirkningene av investeringer og drift for de fem første årene etter Ormen Lange kom i produksjon er høyere enn forventet. Det viser en ny analyse utført av Møreforskning på oppdrag for Norske Shell som operatør for Ormen Lange.

 • 27/11/2013 DRØMMEN GIKK I OPPFYLLELSE

  Shell er blitt en anerkjent og populær lærlingbedrift og mange unge håpefulle søker seg til Draugen og Ormen Lange hvert år. Selv om Shell er den arbeidsplassen i Møre og Romsdal med flest lærlinger, er det vanskelig å komme seg gjennom nåløyet. For Ane Sandvik Rognskaug (16) fra Kristiansund gikk drømmen i oppfyllelse. Hun fikk utplassering på Ormen Lange-anlegget på Nyhamna i Aukra kommune, hvor hun skal tilbringe de neste fire årene som TAF-elev.

 • 25/10/2013 Shell inviterer til gratis konsert

  Vinnerne av årets Shell-pris og reisestipender opptrer i Sandnes kulturhus søndag 10. november 2013.

 • 18/10/2013 20 ÅR MED PRODUKSJON PÅ DRAUGEN

  Klokken 00:40 den 19. oktober 1993 ble den aller første oljen produsert i Norskehavet. Et tidspunkt, en dato og en begivenhet som er viktig norsk petroleumshistorie, fordi dette var første produksjon nord for 62’ breddegrad. Feltet var Draugen, lokalisert på Haltenbanken 145 kilometer nordvest for Kristiansund. Dette var også første gangen Shell produserte olje som operatør i Norge.

 • 14/10/2013 Kjemper mot kortsvindel

  Shell investerer hvert år flere titalls millioner kroner på kortsikkerhet, og et eget team overvåker døgnkontinuering transaksjoner på jakt etter avvik som kan bety kortsvindel eller misbruk.

 • 16/07/2013 Shells Jazzstipend til bassisten Trygve Waldemar Fiske

  Bassisten Trygve Waldemar Fiske fra Frei er vinner av Shells Jazzstipend 2013.

 • 18/06/2013 Shell prisen 2013

  A/S Norske Shell har også i år stilt midler til disposisjon for utdeling av en Shell pris og ett eller to stipendier til unge musikkutøvere/studenter innen klassisk musikk og med tilknytning til Rogaland. Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger forestår utdelingen. Tilknytningen til Rogaland defineres som enten født/oppvokst i Rogaland, eller å ha virket i Rogalands musikkliv i mer enn to år.

 • 21/05/2013 Norske studenter med storeslem

  Det ble storeslem for studentene fra NTNU under årets Shell Eco-marathon. I tillegg til å bli nummer tre i konkurransen, vant de prisen for både beste design og beste kommunikasjon.

 • 29/04/2013 Sea Saver UB vant Shells innovasjonspris for ungdomsbedrifter

  Sea Saver UB fra Sortland videregående skole vant Shells innovasjonspris under NM for ungdomsbedrifter. En sporingsklokke som kan redde liv på sjøen er forretningsideen og Shell-juryen ser en stor fremtid i prosjektet.

 • 11/02/2013 Østfold ble storvinner

  Østfold Veiservice ble årets store vinner da Shell hedret sine beste forhandlere for 2012. Hele tre priser, derav de to gjeveste, ble med hjem i kofferten til forhandler Rune Andersen.

 • 08/02/2013 Shell er hovedsamarbeidspartner på den internasjonale energikonferansen ISES

  ISES er verdens største studentdrevne energikonferanse og vil finne sted på NTNU i Trondheim 13-15 juni 2013. Formålet med konferansen er å belyse noen av fremtidens energiutfordringer gjennom å samle, motivere, inspirere og utdanne fremtidens globale energiledere.

 • 11/01/2013 Engasjerte Asgeir med drivstoff

  Shell har hatt gleden av å samarbeide med Asgeir Borgemoen og Garasjen for å øke forbrukerens kunnskap om drivstoff. Nå kan seerne bli med Asgeir til Hamburg hvor Shells forskerteam utvikler sitt avanserte drivstoff.

Sideverktøy