Jump menu

Main content |  back to top

Nyheter 2014

 • 18/12/2014 Shell inngår avtale med ST1 for salg av sin nedstrømsvirksomhet i Norge

  I dag (18.12) kunngjorde Shell at en avtale har blitt inngått med ST1 for salget av sin nedstrømsvirksomhet i Norge. Salgsavtalen inkluderer bensinstasjonsnettet (Retail), industri- og marinemarkedet (Commercial Fuels) samt transport og forsyning (avdelingen Supply & Distribusjon). I tillegg vil Shells flydrivstoff-virksomhet (Aviation) i Norge bli et 50/50 Joint Venture (JV) med ST1.

 • 25/11/2014 Shell Cansolv er i gang med CCS testing på Mongstad

  Shell Cansolv markerte den 25 november 2014 oppstart av testingen av sin avanserte CO2-fangst prosess ved Teknologisenter Mongstad (TCM). Karbonfangst og lagring (CCS) er en svært viktig del av løsningen for å begrense CO2 utslipp og bekjempe klimaendringer.

 • 01/09/2014 Fisjonsmelding

  A/S Norske Shell foretar en restrukturering ved at deler av nedstrømsvirksomheten i A/S Norske Shell fisjoneres ut til Smart Fuel AS 1. september 2014. Smart Fuel AS er et selskap i Shell-gruppen.

 • 25/06/2014 Halvparten kan redusere drivstoffutgiftene

  I en uavhengig undersøkelse gjennomført av Infact oppgir 49 prosent av ledende transportbedrifter i Norge at de kan spare utgifter på drivstoff. Samtidig oppgir selskapene at potensialet er stort for mer økonomisk kjøring blant sjåførene.

 • 24/06/2014 Hver fjerde nordmann skal på bilferie i sommer

  I en landsdekkende undersøkelse gjennomført av Infact svarer 26,5 prosent av nordmenn at de skal på bilferie i sommer. De fleste bilturister svarer at mobilitet og frihet er fremste årsak til at de ferierer med bil.

 • 24/06/2014 Shell Card Online med frisk oppgradering

  Med nye Shell Card Oline (SCOL) blir administrasjonen lettere, kontrollen enklere og kortbestillingen mindre tidkrevende.

 • 02/06/2014 Den kuleste bilen du har sett

  Studentene på NTNU har avduket sin helt nye bil som skal gå for seier i årets Shell Eco-marathon. Målet er å sette ny verdensrekord i å kjøre lengst mulig på en energimengde som tilsvarer en liter bensin.

 • 21/05/2014 Pallplass for NTNU i Shell Eco-marathon

  NTNU kjørte inn til en pallplass i årets Shell Eco-marathon i UrbanConcept-klassen. I Prototype-klassen ble det en verdig sjuendeplass.

 • 16/04/2014 POPULÆRT ORMEN LANGE-SPILL

  Spillet Ormen Lange Pipe Rider II, som utfordrer deg til å kjøre så fort som mulig gjennom Ormen Lange-rørledningene, helt fra reservoaret i Norskehavet til markedet i Storbritannia, har blitt lastet ned av 150 000 brukere. Det populære spillet er tilgjengelig som en gratis app både på App Store og Google Play.

 • 11/04/2014 Ormen Lange–lisensen utsetter offshore kompresjon

  Ormen Lange-lisensen har besluttet å utsette offshore kompresjon på Ormen Lange, og stoppe det pågående arbeidet for konseptvalg.

 • 10/04/2014 Ny nettguide forener bil og motorolje

  Utvikling av motorolje har med tiden blitt høyteknologisk, og egenskapene i moderne oljer varierer stort. Nå lanserer Shell en nettbasert guide som hjelper bilistene med å finne riktig motorolje til sitt kjøretøy.

 • 09/04/2014 10 år siden Ormen Lange ble vedtatt

  Da Stortinget i april 2004 vedtok utbyggingen av Ormen Lange var det både slutten på en politisk prosess med mål om at gassen fra feltet skulle ilandføres, og begynnelsen for et industrieventyr på nordvestlandet.

 • 02/04/2014 Tok storeslem under Shells prisutdeling

  Rune Andersen ved Østfold Veiservice AS vant ikke bare prisen for Beste Retailer under Shells nasjonale Retailpriser i Bergen. Andersen sikret seg også den prestisjetunge HSSE-prisen både nasjonalt og for Europa og Sør Afrika, og skal nå konkurrere om verdenstittelen i Beijing i juni.

 • 01/04/2014 Ny appfunksjon kan spare bilister for tusenlapper

  Forbruk av drivstoff og kjørestil har ofte en nær sammenheng, og de beste bilførerne kan årlig spare flere tusenlapper sammenliknet med de mer ubevisste førerne. A/S Norske Shell har nå verdenslansering på en appfunksjon som registrerer bilturen, for deretter å gi tilbakemeldinger på kjørestilen din.

 • 28/03/2014 Tine kåret til Årets Leverandør av Shells bensinstasjoner i Norge

  Tine stakk av med tittelen ”Årets Leverandør” da Shell annonserte sine årlige leverandørpriser i Bergen torsdag 27. mars.

 • 31/01/2014 Sigrid Vetleseter Bøe fikk Shells musikkteaterstipend

  Sopransangeren Sigrid Vetleseter Bøe mottok i går Shells musikkteaterstipend i forbindelse med premieremiddagen etter åpningen av Operafestukene i Kristiansund 2014.

 • 29/01/2014 Shell Eco-marathon større enn noensinne

  Det internasjonale billøpet Shell Eco-marathon feirer 30-års jubileum, og i mai stiller to norske lag opp mot mer enn 3000 studenter fra hele verden, som alle stiller til start med sine egenkonstruerte miljøbiler.

Sideverktøy