Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Tine kåret til Årets Leverandør av Shells bensinstasjoner i Norge

Tine stakk av med tittelen ”Årets Leverandør” da Shell annonserte sine årlige leverandørpriser i Bergen torsdag 27. mars.

En rekke kriterier ble lagt til grunn som Tine utmerket seg innenfor, som god oppfølging fra leverandørs salgsapparat, høy leveringsgrad av produkter, lønnsomhet og vekst i varekategorien, fokus på markedskampanjer samt evne til å være innovativ når det gjelder trender og produkter.

– ”Årets leverandør” ble bestemt av våre bensinstasjoner i Norge gjennom en intern undersøkelse i kjeden vår, altså retailere og forhandlere. Tine fikk flest stemmer og gikk dermed av med seieren, forteller Daniel Hind, Convenience Retail-sjef i Norske Shell.

Tine var svært fornøyde med mottakelse av prisen.

– Vi er kjempestolte over å ha blitt kåret til årets leverandør i Shell. Shell er en profesjonell kjede og at Tine med sine salgskonsulenter har blitt kåret til beste leverandør er en utmerkelse som henger høyt.

- Vi tar kåringen som en bekreftelse på at vi gjennom gode lanseringen og et tett og godt samarbeid med stasjonene bidrar til vekst og lønnsomhet. Prisen motiverer oss til å jobbe videre for ende bedre resultater sammen med Shell, sier Knut Ludvigsen, Salgssjef for KBS i Tine.

Leverandørkåringene ble annonsert under Shells årlige Kick Off-arrangement i Bergen, som samler nesten fem hundre norske retailere, forhandlere, butikksjefer og kjøpmenn.

– I en stor virksomhet som vår er det mange som bidrar til suksess, og dette inkluderer også våre eksterne samarbeidspartnere. Med leverandørprisene ønsker vi å gi heder og ære til de leverandørene og produktene som har levert svært gode resultater sammen med Shell i 2013, sier Daniel Hind i Shell.

Tine kåret til Årets Leverandør av Shells bensinstasjoner i Norge

Representanter fra Tine var på plass i Grieghallen for å motta prisen "Årets Leverandør" fra A/S Norske Shell. Fra venstre: Daniel Hind (Shell), Lene Bergsjø (Tine), Bjørn Fivelsdal (Tine), Ingrid Haugen (Tine) og Hæge Vagle (Shell).