Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Shell Card Online med frisk oppgradering

Med nye Shell Card Oline (SCOL) blir administrasjonen lettere, kontrollen enklere og kortbestillingen mindre tidkrevende.

En ny versjon av Shell Card Online (SCOL) er nå på plass med en rekke forbedringer. Nå er det blant annet lettere og mer intuitivt å stille inn kortkontrollfunksjonene, og et forbedret rapporteringssenter gjør det enklerer å tilpasse, lagre og laste ned både massedata og transaksjonsrapporter.

Dessuten er det nå både enklere og raskere å bestille kort. Bestill opp til 20 kort av gangen, uten å  gjenta bestillingsdetaljer for hvert kort.

Sikkerhet og kontroll

Shell Card  Online gir deg  bedre sikkerhet og beskyttelse mot misbruk. Igjennom å opprette

e-postvarsel kan du få beskjed om unormalt bruk. Du kan for eksempel få en e-post dersom et kort blir brukt til å kjøpe andre produkter enn drivstoff, eller om et kort blir brukt i helgene.

Du kan gjennom rapporter selv finne transaksjoner som oppfyller eller overskrider definerte kjøpskriterier. For eksempel kan du se hvilke kort som har fylt mer enn 100 liter diesel per transaksjon, eller kort som er brukt mer enn to ganger per dag. 

Er du bedriftens administrator kan du  legge til andre ansatte som brukere og bestemme hvem som kan gjøre hva med kundekontoen til bedriften. Man kan for eksempel bestemme om en bruker skal kunne bestille og sperre kort eller om brukeren skal kunne se oversiktlige rapporter.

Har du ennå ikke tatt i bruk Shell Card Online – så gjør det nå