Jump menu

Main content |  back to top

NYHETER 2015

 • 01/10/2015 Shell ferdigstiller salget av sin nedstrømsvirksomhet i Norge

  Shell har ferdigstilt salget til St1 Nordic Oy av Smart Fuel AS, som består av bensinstasjonsnettet (Retail), industri- og marinemarkedet (Commercial Fuels) og transport og forsyning (Supply & Distribusjon). Shell går også inn i en 50/50 joint venture med St1 for flydrivstoffvirksomheten Aviation Fuelling Services Norway AS.

 • 14/08/2015 Skal sette drivstoffrekord fra Lindesnes til Nordkapp

  Økokjøringsekspertene Knut Wilthil og Henrik Borchgrevink skal teste hvor lite diesel det er mulig å bruke fra Norges sørligste til nordligste punkt.

 • 28/07/2015 Bil-stipend fra Shell gikk til Lena Charlotte

  Bilinteresserte Lena Charlotte Westby fra Brumunddal ble den heldige vinner av et Shell-stipend på 15.000 kroner, da Gatebil og Shell var på road trip.

 • 15/07/2015 Shells Jazzstipend 2015 til Kristoffer Eikrem

  Kristoffer Eikrem fra Molde fikk denne uken tildelt Shells Jazzstipend 2015. Shellstipendet deles annet hvert år som Jazzstipend under Jazzfestivalen i Molde, og annet hvert år under Operafestukene i Kristiansund som et Musikkteaterstipend. Stipendet er på 50.000 kroner, og prisvinneren får også sette opp egen konsert på neste års festival.

 • 12/06/2015 Shell vant Svaneprisen 2015

  Ved å vaske bilen hos Shell bidrar du til mindre utslipp og renere luft for ansatte. Dette har de nå mottatt pris for.

 • 01/06/2015 Branntilløp på Nyhamna

  A/S Norske Shell kan bekrefte at det oppsto et branntilløp på Ormen Lange-anlegget på Nyhamna i Aukra kommune i dag, omkring kl. 12:50.

 • 24/05/2015 Nervepirrende finaledag for de norske lagene i Shell Eco-marathon

  Etter noen svært hektiske og spennende dager for de norske lagene er nå den 30. utgaven av Shell Eco-marathon Europe over. Etter en rekke problemer klaffet det endelig for Høgskolen i Østfold på finaledagen, mens NTNU fikk en noe dramatisk og skuffende avslutning på konkurransen.

 • 22/05/2015 Shell Eco-marathon er i gang

  Det ble en noe dramatisk start for laget fra Høgskolen i Østfold på årets Shell Eco-marathon i Rotterdam. Deres motor ble ødelagt, og det ble satt i gang en desperat jakt etter ny motor. Laget fra NTNU har imidlertid hatt gjennomført første løp med godt resultat.

 • 18/05/2015 Samferdselsministeren avduket fremtidsbiler

  Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avduket før helgen de tre norske bilene som skal delta i årets Shell Eco-marathon. - Vi trenger å løse fremtidens utfordringer når det gjelder mobilitet og energi, og det er svært interessant å se hva studentene fra NTNU og Høgskolen i Østfold har fått til med disse bilene, sa samferdselsministeren.

 • 23/04/2015 Bemanningsreduksjon

  I et allmøte i dag er ansatte informert om at det blir reduksjon i bemanningen i Norske Shell.

 • 17/04/2015 Påskekampanje gav 250.000 kroner til Røde Kors

  I påsken solgte Shells bensinstasjoner Solo og Kvikk Lunsj for den store gullmedalje. Motivasjonen? Shell donerte nemlig 5 kroner for hvert salg til Røde Kors.

 • 11/04/2015 Nytt samarbeid mellom Shell Retail og GoMore

  Nå kan norske samkjøringsbrukere få en gratis kaffe på turen. Shell Retail i Norge har nemlig inngått et samarbeid med GoMore, nordens største samkjøringstjeneste. Avtalen innebærer at alle som samkjører via GoMore får en gratis kaffe på Shell Fresh-biliststasjoner i Norge.

 • 31/03/2015 Nyhamna nærmere gassknutepunkt

  Da det endestykket av Polarled nylig ble trukket inn til Nyhamna landanlegg, markerte dette en stor milepæl i anleggets historie. Fra å kun motta gass fra Ormen Lange siden 2007 vil anlegget med Polarled også kunne motta gass fra andre felt via Polarled og dermed bli et gassknutepunkt.

 • 20/03/2015 Ben-sin-stasjon er ”Årets Retailer” i Shell

  Ben Forsland fra Mosjøen har lang erfaring som retailer, og har til sammen 20 stasjoner, 12 betjente og 8 ubetjente. Ben-sin-stasjon ble også kåret til «Årets Retailer» i 2010 og 2011. Da hadde Forsland stasjoner i Drammensområdet. I 2013 ble nettverket hans utvidet da han da overtok stasjoner i Agder. Sist helg stakk han igjen av med den aller gjeveste prisen under Shells årlig prisutdeling

 • 06/03/2015 Shells innovasjonspris til ungdomsbedriften“Trygg på Trykk”

  Shell har vært stolt samarbeidspartner med Ungt Entreprenørskap siden 2012. Vi samarbeider om en del ulike aktiviteter gjennom skoleåret, og på våren deler vi ut Shells innovasjonspris. Prisen blir delt ut både på fylkesnivå og også under NM.

 • 19/02/2015 To norske lag i Shell Eco-marathon

  Etter at NTNU lenge har vært alene om å forsvare de norske fargene i Shell Eco-marathon vil nå to norske skoler tevle i konkurransen hvor målet er å bruke minst mulig energi på en gitt lengde. Også Høgskolen i Østfold er påmeldt til årets konkurranse, og de lover å gi NTNU kamp om å bli beste norske bil.

 • 10/02/2015 GTL i drivstoffet reduserer lokal luftforurensing i vinterkulda

  Tester viser at tilsetning av GTL (Gas to Liquids) i diesel reduserer lokale utslipp av partikler og nitrogenoksider (NOx). Shell tilsetter i dag opptil 50 prosent egenprodusert GTL i dieselen på Østlandet om vinteren. – En reduksjon i utslipp av NOx og partikler er viktig for luftkvaliteten i storbyene på vinterstid, noe GTL viser seg å bidra til, sier produktekspert i Shell, Marit Soleim.

Sideverktøy