Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Et re:al(t) måltid

Denne våren er vi stolte av å introdusere et matkonsept som setter de norske råvarene tilbake på kartet.
re:al hamburger

re:al er et nytt konsept med røtter i norsk landbruk og lokale produkter. Med ost fra Jæren, bacon fra Fredrikstad og salat fra Lier kan du spise lokal, kortreist mat laget av det beste Norge har å tilby.

Våre kunder kan glede seg til smakfull kvalitetsmat som er laget av gode norske råvarer, forteller markedssjef i ST1|Smart Fuel, Daniel Hind. Han har fulgt konseptet fra start til slutt, og er godt fornøyd med resultatet.

Vi vet at flere og flere er opptatt av hva de spiser og hvor maten kommer fra. Dette vil komme tydelig frem på våre signaturprodukter, avslutter Hind.

re:al kommer med tre nye signaturprodukter, pølse, baguette og hamburger. Konseptet er tilgjengelig på utvalgte stasjoner fra 01.03.2016

Sideverktøy