Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Fremtidens bensinstasjon på Ås slår an blant kundene

Det nye pilotprosjektet med fremtidens bensinstasjon på Ås, overgår alle nøkkeltall for resten av kjeden. Butikken på stasjonen har gått gjennom et hamskifte i form og farge, og ligner ikke lenger en tradisjonell bensinstasjon, men heller en restaurant for folk på farta.
Kaffe

-De nye sittegruppene brukes mye, og det ser ut til at kundene setter pris på et hyggelig pausested når de er på farten, sier regionssjef Therese Hellgren.

-Sitteområdet er lyst og trivelig, og gir kunden en grunn til å bli på stasjonen lenger enn kunder på våre andre stasjoner, fortsetter Hellgren, som mener dette er en av forklaringene på en solid salgsvekst.

Bilde: det er rom for å ta en pause i hyggelige omgivelser, på fremtidens Shell-stasjon på Ås.

Bilde: det er rom for å ta en pause i hyggelige omgivelser, på fremtidens Shell-stasjon på Ås.

Shell-stasjonen kan vise til tosifret salgsvekst på mat, og ifølge Hellgren, forklares dette delvis av oppgraderingen, og delvis av det nye matkonseptet Real mat som består av gode norske råvarer.

-Markedet er i endring, og kundene har økende krav til praktiske og gode løsninger for mat på farten, i tillegg til drivstoff til bilen. Det har vi lyst til å gi dem! Derfor lanserte vi real mat i mars i år, samtidig som vi åpnet vår første fremtidsstasjon, sier retaildirektør Anita Sørlundsengen.

Real mat er tilgjengelig på utvalgte Shell-stasjoner over hele landet, og utrullingen av det nye stasjonskonseptet er nå under planlegging.

Sving innom Shell, da vel!

Her er stasjonene som tilbyr Real mat. 

Sideverktøy