Jump menu

Main content |  back to top

Smartere produkter

Vi tilbyr kundene våre en rekke produkter som hjelper dem med å redusere bensinforbruket og CO2-utslippene. Shell FuelSave Regular Unleaded er for eksempel et effektivt drivstoff fra Shell som er utviklet for å hjelpe kundene med å spare bensin hver gang de fyller tanken - uten ekstra kostnader.

Vi er allerede den største leverandøren av biodrivstoff, og er nå i ferd med å starte produksjon av etanol fremstilt av sukkerrør fra Brasil. Dette biodrivstoffet har det laveste CO2-innholdet på markedet. 

place Holder

Vi har utviklet en ny marin motorolje for shippingindustrien, Shell Alexia S4. Oljen gjør at skip kan gå saktere for å spare drivstoff, men uten den belastningen på motoren som vanligvis oppstår ved saktere hastigheter.

I følge International Air Transport Association er antall flyreiser forventet å stige til 16 milliarder i året innen 2050. Vi leverte drivstoffet til verdens første kommersielle passasjerflygning på flytende brennstoff fremstilt av naturgass.

Smartere bruk

På nettsiden vår er det en rekke tips som hjelper sjåfører til å forbedre måten de kjører på, og spare bensin. For lastebilfirmaer kombinerer Shell FuelSave Partner-programmet overvåking av drivstoffkjøp med sjåførens kjøremønster. Ved å endre kjørevaner, kan noen sjåfører spare drivstoff.

Trafikksikkerhet er et av våre prioriteringsområder. Vi samarbeider med regjeringer, lokalsamfunn, våre partnere og andre selskaper for å bidra til å innføre industristandarder, forbedre veginfrastrukturen og påvirke regjeringer i forbindelse med trafikksikkerhetlovgivning og for å heve sikkerhetsstandarder.

Smartere infrastruktur

Ved hjelp av Shell WAM Foam Process (skumprosess) har vi utviklet en ny måte å legge veier på som bruker 25 - 35 prosent mindre energi enn tradisjonell asfalt. I utviklingsland tilbyr vi en enkel og økonomisk måte å anlegge veier på, for rask ferdigstillelse og med lavere CO2-utslipp.

Sideverktøy

LES MER

Eco-marathon cars

Shells Eco-maraton utfordrer studenter på videregående skoler, høyskoler og universiteter fra hele verden til å designe, bygge og teste energieffektive kjøretøy.