Vi takker for din interesse for Shell.

Vi jobber nå med å forenkle og gjøre prosessen raskere for jobbsøknader og internshipsøknader i Shell.

På grunn av dette arbeidet er vår søknadsportal midlertidig stengt, men vil åpne igjen 1.april.

Du kan registrere din interesse nedenfor dersom du ønsker å bli minnet på når vår nye søknadsportal åpner. Vi vil kontakte deg så snart som mulig når ledige stillinger eller arrangement annonseres.

Et Assessed Internship er unik måte å bli kjent med Shell og bransjen på fra innsiden. Det vil også hjelpe deg bestemme om dette er riktig karrierevalg for deg. Du deltar daglig på reelle prosjekter som er håndplukket, basert på dine interesser og ferdigheter.

Du blir med i et prosjektteam hvor du jobber sammen med andre Shell-ansatte som alle er fagfolk på sine felt. Deres perspektiver vil gi deg innsikt i bransjen, og dens krav og belønninger.

En veileder og en mentor vil støtte deg og du vil få regelmessige prestasjonsvurderinger gjennom hele perioden. Dette for å sikre at du får mest mulig ut av opplevelsen og får tilbakemelding på prestasjonen din.

Hva vi ser etter:

Du blir evaluert etter din evne til å analysere, fatte beslutninger og finne fungerende løsninger, samt ditt engasjement, din motivasjon, din utholdenhet og din selvsikkerhet.

I løpet av ditt internship vil du få en formell vurdering av din mentor og veileder. Etter dette vil det gjennomføres en endelig vurdering hvor du blir bedt om å fullføre en nettbasert simuleringsøvelse og en skriftlig oppgave. Du vil også bli bedt om å forberede en sluttpresentasjon om prosjektet ditt.

Hvis du består internshipet, kan du bli tilbudt en plass i vårt Graduate Programme.

Application process

Mer i Studenter og nyutdannede

Utdanningssøk

Er du klar for en karriere i Shell? Foreta et utdanningssøk og se hvilke muligheter du har.