Ren bil garanti med Perfect Shine XL

Dersom du som kunde opplever at bilen ikke blir tilstrekkelig ren, tilbys du kostnadsfritt ny vask ved kjøp av vår beste vask. Vår garantiordning gjelder for vårt beste vaskeprogram innenfor Perfect Wash familien; Perfect Shine XL.

Dette innfører Shell fordi vi sannsynlig har Norges beste vaskekonsept og vi tror at ved en slik garanti, vil du som kunde velge Shell som din bilvaskepartner.

Svanemerkede vaskemidler

Shell-stasjoner med Perfect Wash-konseptet bruker nå kun svanemerkede bilpleieprodukter i alle sine vaskeprogrammer. Svanemerkede produkter er minst like effektive som andre, men inneholder ikke helseskadelig, eller allergifremkallende stoffer. Dette gir deg som kunde en ren bil, samtidig som det sparer miljøet for skadelige miljøgifter. 

Bilen utsettes for ulike typer skitt og smuss gjennom året. Våre moderne bilvaskmaskiner er konstruert for å takle dette. Både vaskeprogrammer og rengjøringsmidler tilpasses årstidene nøye, beskytter lakken og fjerner skadelig smuss fra bremser og understell.

Shell Perfect Wash

Shell Perfect Wash er et like omfattende og grundig vaskeprogram som Shell Perfect Shine, men har ikke polering.

Bedre enn håndvask

Disse teknologiske forbedringene har resultert i at dagens moderne bilvaskmaskiner er overlegent mer effektive og skånsomme enn manuell vask basert på bøtte og svamp. Undersøkelser viser at skånsomheten til disse moderne bilvaskmaskinene er vesentlig bedre enn manuell vask. Dette er fordi moderne automatisk bilvask utføres etter en programmert prosedyre, der det er tatt hensyn til mengde rengjøringsmidler og virkningstiden midlene trenger for å oppnå optimal effekt og med påfølgende høytrykkspyling.

Dette gjør at det ikke oppstår friksjon mellom smuss og børster. Når børstevasken starter i neste steg, fjerner den ”gråhinnen” som er igjen etter høytrykksspylingen. Dermed oppnås en ren overflate.

Ved tradisjonell håndvask med svamp er risikoen for at det oppstår friksjon mellom svamp og smuss større, dersom man ikke først er nøye med å fjerne smuss uten berøring.

Dette betyr at vi kan berolige alle bileiere: Dagens moderne bilvaskmaskiner er både effektive og skånsomme.

Skånsom vask

Nye skånsomme børster er utviklet, samtidig som børstenes rotasjonshastighet er redusert til det halve. De nye børstene er laget av pusseskinnliknende materiale, noe som gir større glanseffekt. Ny teknologi gjør at bilvaskmaskinen ”ser” hvor bilen er plassert i vaskehallen. Dette gir skånsomme børstebevegelser og redusert trykk mot bilen. Rengjøringsmidlene er optimalisert og tilfører riktige vaskemidler på riktige steder, avhengig av årstid, temperatur og lokale forhold. Underspyling beskytter bilens bremser og understell.

Kontakt informasjon

For mer informasjon, kontakt din nærmeste Shell vaskestasjon, eller Shell Kundesenter: Telefoner og kontaktinformasjon

Shell vaskestasjoner sorter på postnr

Mer i Privatkunder og bilister

Mat og drikke

Sjekk ut alle våre eksklusive tilbud og flotte premier du kan vinne ved din lokale Shell-stasjon.