Et nærmere blikk på mangfold og inkludering

Bringer kulturer sammen

Dagens arbeidsstyrke er mer mangfoldig enn noensinne, derfor er et inkluderende arbeidsmiljø viktig for å skape nye talenter og utvikle og holde på eksisterende talenter.

Mennesker med funksjonshemminger

Hos Shell oppmuntrer vi medarbeidere med funksjonshemminger å være åpne om sine utfordringer, slik at vi kan samarbeide og støtte dem og hjelpe dem til å nå sitt potensial

Kvinnelig perspektiv

Hør fra kvinner som har hatt suksess hos Shell, og finn ut hvordan de utvikler sine karrierer og inspirerer til forandringer på arbeidsplassen.

Støtte våre LGBT-talenter hos Shell

Shell støtter og legger til rette for personer fra alle bakgrunner og ønsker å være banebrytende når det gjelder LGBT-inkludering på arbeidsplassen.

Ben van Beurden, Shell CEO
Ben van Beurden, Shell CEO

Hver dag jobber vi for å skape et miljø hvor de ansatte føler seg verdsatt og inkludert og hvor de kan utvikle sine talenter både individuelt og som en del av et team.

En mangfoldig og inkluderende arbeidsplass er et sted hvor usedvanlige mennesker kan komme sammen og være seg selv, noe som gjenspeiles i våre prinsipper om ærlighet, integritet og respekt. Hos Shell kan du bruke og utvikle ferdigheter og kompetanse som en del av et team som bidrar til innovasjon og å skape en bedre energifremtid.

«Det er viktig at porteføljen for vår globale virksomhet og våre produkter er fristende for både våre partnere og våre kunder. Og jeg tviler på at vi kan oppnå det uten en mangfoldig arbeidsstyrke som gjenspeiler mangfoldet blant våre partnere, kunder og landene vi driver virksomhet i.»

Du kan også være interessert i

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Shell Graduate Programme

Du kan søke direkte på graduateprogrammet via denne siden.

Livet hos Shell

Hils på og bli inspirert av våre foregangspersoner, innovatører, eventyrere og utforskere fra hele verden. Les historiene deres og få et innblikk i de forskjellige stillingene som finnes i Shell.