Søknadsprosessen

Se aktuelle muligheter

Se aktuelle muligheter. Når du finner en ønsket stilling, klikker du på knappen «Send inn søknaden på nett». Hvis du ikke finner en passende stilling, kan duregistrere deg, og opprette en personlig profil. Du kan også registrere deg i Shell Talent Community for å motta varsel om ledige stillinger, større prosjekter og arrangementer innen ditt fagfelt. Opplysningene dine vil også bli gjort tilgjengelige for våre rekrutteringsansvarlige, slik at de kan ta kontakt hvis en passende stilling blir ledig.

Finn og søk på nett

Hvis du har søkt på en stilling hos Shell tidligere, kan du gå direkte til den personlige profilen din og sende inn en ny søknad på den nye stillingen. Hvis dette er første gang du søker, må du registrere deg og opprette en profil. Du kan deretter sende inn søknaden. Du vil motta bekreftelse på at søknaden er mottatt innen 48 timer. Du kan sjekke statusen for søknaden ved å logge deg på og klikke på koblingen «Søknadsstatus».

Intervju

Hvis søknaden blir godkjent, vil vi i de fleste tilfeller organisere et telefonintervju innen to uker. Intervjuet varer i mellom 45 minutter og én time. Ikke vær redd for å vise at du er vitebegjærlig, og still oss gjerne spørsmål for å finne ut mer om stillingen og hvordan det er å jobbe for Shell.

Vi vurderer ditt potensial

Hvis intervjuet går bra, vil vi invitere deg til en vurdering innen cirka tre uker. Hvis du ikke er basert i nærheten av intervjuerne, arrangerer vi et virtuelt intervju. Dette er enten et atferdsbasert, strukturert intervju, et fagrelatert intervju eller en presentasjon for å vurdere kompetansen din. I noen tilfeller omfatter det også en scenariobasert øvelse. Dette vil totalt ta rundt fire timer. Du vil få muligheten til å stille spørsmål underveis om bonuser og frynsegoder. Vi vil prøve å informere deg om resultatet innen noen få dager.

Vær oppmerksom på at de oppgitte tidene bare er veiledende. Hvis vi mottar et stort antall søknader, vil prosessen kunne ta noe lengre tid. Verken Shell eller andre organisasjoner som driver rekruttering på våre vegne, vil på noe tidspunkt i søknadsprosessen be om penger eller betaling fra søkerne. Alle som mottar et jobbtilbud fra Shell, enten direkte eller indirekte, vil måtte gå gjennom en formell rekrutteringsprosess.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Tekniske karrierer

Menneskelige løsninger på globale utfordringer: les om hvordan du kan utvikle din karriere i våre tekniske team.

Tekniske karrierer

Håndter søknaden din

Hvorfor velge Shell?