Shells Finance-team utfører viktige kommersielle oppgaver som støtter kjernevirksomheten vår.

Shell Finance leverer konsekvent effektiv og innovativ finansiell støtte til våre Retail-, Manufacturing- og Production-avdelinger, og tilbyr en rekke faglige tjenester, rådgivning og produkter til Shell-selskaper over hele verden.

Shell Finance dekker alt fra Management og Financial Accounting, Consultancy og Business Controls til Mergers & Acquisitions, Insurance og Treasury og tilbyr et variert miljø for ambisiøse personer som ønsker å ha en givende og spennende karriere i energiindustrien.

Ansvarsområdene i Shell Finance omfatter å yte uavhengig støtte til forretningsmessig beslutningstaking, sikre at komplekse forskrifter og bestemmelser overholdes og å sikre driftseffektivitet samtidig som globale standarder følges. Du kan også bli bedt om å gi økonomisk rådgivning av høy kvalitet innen en rekke fagområder, fra Mergers & Acquisitions til Internal Audit.

Vi tilbyr en rekke varierte vekst- og ledermuligheter til utvikling av karrieren. Disse er en plattform du kan bruke til å forbedre dine kommersielle ferdigheter og samarbeidsegenskaper samtidig som du jobber med, og lærer fra, industriledende fagpersoner. Fra dag én vil du måtte ta i bruk innovative problemløsningsegenskaper og evne til å tenke utradisjonelt for å løse problemene som den globale energiindustrien står overfor.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.