Stillingene i Shell Legal er noen av de mest givende innen forretningsverdenen.

Shell Legal er et stort team bestående av spesialister som noen ganger påtar seg høyprofilert arbeid som knytter Shell til sine kunder og entreprenører, samtidig som de bidrar til å beskytte selskapets renommé og integritet.

Shells jurister er svært dyktige og jobber i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeiderne får en rekke muligheter til utvikle seg fra junior- til seniornivå. Juristene hos Shell driver viktig rådgivning og oppfølging som bidrar til at selskapet kan holde seg ledende i industrien.

Shell Legal er i stadig utvikling, derfor søker vi ambisiøse kandidater som ønsker å jobbe i et hektisk forretningsmiljø, drive ærlig markedsføring av selskapet og beskytte interessentenes interesser. I tillegg til å være vitebegjærlig og ha et ønske om å gjøre en forskjell, må du ha sterke påvirknings- og forhandlingsevner for å kunne jobbe sammen med interne og eksterne interessenter med forskjellig kulturell bakgrunn. Les om mangfold og inkludering hos Shell

Litigation

Shells rettstvistteam ble startet i mai 2012. Teamet er et ultradynamisk internt team – et globalt rettstvistsyndikat.

Shells prosedyreadvokater dekker både Upstream- og Downstream-virksomhetene, det er derfor stor variasjon i arbeidet de gjør. Våre prosedyreadvokater jobber internt sammen med forretningsadvokater og er et team å regne med i den globale energidebatten.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.