I Shell Maritime kan du påvirke verdens fremtidige energibehov

Maritime stillinger i Shell omfatter å jobbe med banebrytende teknologi, opprettholde høye sikkerhetsstandarder og bygge opp og vedlikeholde forhold til entreprenører verden over. Vi er på jakt etter høytytende fagpersonen innen den maritime sektor, som med sin ekspertise og fagkunnskap kan bidra til at Shell opprettholder sin stilling som et av verdens mest konkurransedyktige selskaper innen energiindustrien.

Både Fleet Management, Maritime Standards og Assurance, Marine Technical og HSSE tilbyr en rekke stillinger innen både administrasjon og drift verden over, hvor du kan utvikle og utdype dine marinrelaterte fagkunnskaper.

Fleet Officer-stillingene i Shell omfatter alt fra kadetter som starter Shell-karrieren på et av fartøyene våre og jobber seg oppover i gradene til erfarne offiserer.

Erfarne offiserer

I globale offisersteamet følger du våre kjerneverdier: levere plettfri sikkerhet, pålitelighet og kostnadsstyring til våre kunder over hele verden. I Shell Maritime vil du få muligheten til å fremme karrieren din innen Shells Fleet-team.

Kadetter

Shell jobber for å identifisere og utvikle dine fagkunnskaper i stillinger både til sjøs og på land. Proaktive kadetter vil få muligheten til å utvikle karrieren og opparbeide seg erfaring samtidig som de er med på å påvirke arbeidet på den stadig voksende flåten med olje- og LNG-tankere.

Verdens første lekter 100 % drevet av LNG

Som den første i verden lanserte Shell i mars 2013 en tanklekter som drives utelukkende av LNG. Den LNG-drevne lekteren, Greenstream, ble bygget og utviklet ved Peters skipsverft i Nederland og har en rekke innovative sikkerhets- og effektivitetsfunksjoner.

Greenstream har for eksempel fire mindre gassforbrenningsmotorer i stedet for én stor, som er det vanlige på tradisjonelle lektere. Det betyr at effekten kan varieres slik at man potensielt kan spare drivstoff. I tillegg har disse mindre motorene lavere frekvens enn motorene på tradisjonelle lektere, noe som reduserer vibrasjon og støynivå. Denne nye LNG-drevne lekteren vil være i drift i Nederland, Belgia, Tyskland og Sveits.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.