Stillingene i Shell Trading er noen av de mest spennende i hele virksomheten

Vårt effektive og dynamiske Trading-team består av innovative tenkere – de som har en magefølelse for hva som skjer i markedet.

Våre Traders støtter hele Shells virksomhet og driver handel innen naturgass, råolje, oljeprodukter, kjemiske råvarer, biologisk brennstoff, elkraft og frakt. Trading-teamet forvalter dessuten en av verdens største flåter av LNG- og oljetankere og har ekspertise til å bistå både Shell-selskaper og eksterne kunder med råd angående sjøfart.

Hvem vi ser etter

Evnen til å holde hodet kaldt selv under press, og til å ta initiativ er helt avgjørende, det er også viktig at du er flink med tall og har god forretningsteft. Vi er på jakt etter kandidater med ulik bakgrunn som ønsker å utføre arbeid som virkelig betyr noe.

Det er også viktig at du opprettholder Shells renommé og følger våre strenge prinsipper. Nye Shell-rekrutter vil få grundig opplæring i de viktigste områdene av Shell Code of Conduct, inkludert Shell General Business Principles og Shell Trading Compliance Manual.

Shell Traders er forpliktet til å opptre profesjonelt og ærlig og vise integritet og respekt for andre. De skal ikke bare følge de skrevne retningslinjene, men også opptre i ånd med og i tråd med hensikten med alle gjeldende lover og bestemmelser. Til gjengjeld tilbyr Shell Trading et stabilt støttenettverk og uovertrufne muligheter til opplæring og langsiktig karriereutvikling.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.