Shell Discipline Engineering omfatter en av de mest givende stillingene i energibransjen. Finn ut hvordan en ingeniørstilling hos Shell kan gi en variert og global karriere. Enten du jobber med våre raffinerier, gassfasiliteter eller offshore produksjonsenheter, definerer eller omdefinerer tekniske og teknologiske standarder eller jobber med banebrytende prosjekter, kan du være sikker på at du får en aktiv og variert rolle.

Du vil være i førersetet når det gjelder innovasjon, og jobbe for å utvikle flere måter å møte et økende energibehov. En ingeniørstilling hos Shell er ikke bare en sjanse til å utvide dine karrieremuligheter, men det er også en sjanse til å påvirke fremtiden til energibransjen.

Vi ser ikke bare etter kreative tenkere og de som liker tanken på å skyve grensene mot å bygge en sikker, global energifremtid, men også personer med teknisk ekspertise og praktisk erfaring. Arbeidsmiljøet er bygget på en kultur med kontinuerlig læring og sikrer at du utvikler ekspertise og evner som del av et støttende, integrert team.

Du får også sjansen til å jobbe på forskjellige steder rundt om i verden med noen av bransjen ledende eksperter.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.