Information Technology-jobbene hos Shell gir deg en plass helt fremst når det gjelder IT-innovasjon. Våre allsidige teknikerteam yter viktig støtte til nye IT-løsninger som driver vekst, gi strømlinjeformet ytelse og fremmer effektivitet.

I en IT-stilling hos Shell får du jobbe sammen med noen av de ledende navnene i industrien, for eksempel Microsoft, SAP og IBM. Du trenger forretningsteft, dokumenterte tekniske kunnskaper og evnen til å se og implementere løsninger på praktiske problemer.

Til gjengjeld vil du få opplæring i teknikk, handel og ledelse samt hjelp til å utvikle karrieren. Gjennom å jobbe med banebrytende teknologiprosjekter, vil du hele tiden bli utfordret av oppgaver som krever mer enn grunnleggende IT-kunnskaper.

Energiindustrien vil i de neste tiårene stå overfor betydelige utfordringer og IT-spesialister spille en stor rolle i jakten på kostnadseffektive, globale løsninger av høy kvalitet for hele verdikjeden.

Shell er avhengig av IT for å lykkes. Faktisk støttes samtlige av Shells store suksessprosjekter – både prøveboringssuksess og store produksjonsøkninger – av topp moderne programvare som er utviklet og vedlikeholdt av de dyktigste hodene innen IT.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.