Gjennom en karriere i Petrophysics hos Shell vil du ha muligheten til å påvirke vår Upstream-virksomhet og samarbeide med bransjeledende spesialister fra flere fagområder (inkludert Engineering, Geology og Geophysics). Shells Petrophysics har tilgang til den nyeste teknologien og har direkte innflytelse på områder som geologisk kartlegging, fjernanalyse og seismisk overvåking.

Vi er på jakt etter engasjerte og kreative personer som kan bidra til å utvikle innovative måter å søke etter nye ressurser rundt om i verden. De aktuelle kandidatene bør ha dokumentert teknisk erfaring i tillegg til god forståelse for den komplekse vitenskapen og teknologien som benyttes i avansert petrofysikk.

Du vil delta i en rekke opplæringsprogrammer som er utviklet for å gi deg en rask karriere i førersetet i energiindustrien. Du vil få anledning til å utvikle deg i henhold til egne ambisjoner samtidig som du oppfyller våre ambisjoner ved å hjelpe oss til å holde på vår posisjon som en av verdens ledende energiselskaper.

Les mer om fordelene ved å jobbe for Shell.

Gumusut-Kakap

Gumusut-Kakap-feltet ligger offshore på 1220 meters dyp, og er Shells første dyphavsprosjekt i Malaysia. Feltet utbygges med 19 havbunnsbrønner, hvor oljen transporteres via en rørledning til en olje- og gassterminal i Kimanis i Sabah.

På grunn av prosjektets størrelse og omfang har våre teknikere og petrofysikere hatt en utfordring med å utvikle trygge og effektive utvinningsmetoder. Felter som Gumusut-Kakap krever ekstraordinære petrofysikere som ønsker å ha en slagkraftig karriere i et av verdens ledende energiselskaper.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.