Project Engineers hos Shell jobber på noen av energiindustrien mest banebrytende prosjekter.

Shells Project Engineers jobber sammen for å forme fremtiden til energiindustrien, og derfor er vi stolte over at vi klarer å holde på det aller dyktigste personellet. Omfanget og størrelsen på Shells globale, tekniske prosjekter – alt fra GTL-anlegg og flytende naturgassprosjekter til offshoreleting etter olje og produksjonsplattformer – har rett og slett ikke noe sidestykke andre steder i bransjen.

Global ekspertise

Shells prosjektingeniører driver med nyskapning på alle trinn i karrieren, i alle land, sammen med kolleger fra mange kulturer og på banebrytende prosjekter i mangemilliarderklassen.

Helt fra dag én vil dine ferdigheter spille en viktig rolle i vår fremtidige suksess. Vi rekrutterer de aller beste, og du vil derfor få ansvar for dine egne prosjekter på et tidlig tidspunkt. I mellomtiden vil du få tilgang til de verktøyene og prosessene du trenger for trygt og kontinuerlig å levere prosjekter i øvre kvartil, fra vurderings- til driftsfasen, og vårt integrerte prosjektledelsessystem (iPMS – Project Management System).

Hvem leter vi etter?

Vi er på jakt etter ambisiøse og selvsikre prosjektingeniører og prosjektledere som ønsker å lære fra, og jobbe sammen med, bransjens ledende fagfolk. Vi ønsker å høre fra teknisk dyktige kandidater med god faglig erfaring, som setter sikkerhet i høysetet, tenker internasjonalt og ønsker å få kontakt med og utvikle et forhold til ulike kulturer.

Vi utvikler og lærer opp prosjektingeniører og prosjektledere på alle nivåer slik at de kan nå sitt fulle potensial, gjennom det eksternt godkjente Shell Project Academy og i tråd med vårt verdenskjente kompetanseprogram.

Bransjeledende innovasjon

Våre prosjektingeniører jobber med noen av de mest epokegjørende prosjektene i bransjen. Ta for eksempel de tre tre største prosjektene våre: Pearl GTL, Prelude FLNG og Perdido, som alle er banebrytende på sine felt. Pearl GTL i Qatar er for eksempel verdens største anlegg til konvertering av gass til parafin, smøremidler og mer rentbrennende brensel.

Perdido er forankret på 2450 meter dypt vann i Mexicogolfen, og er verdens dypeste bore- og produksjonsplattformen offshore.

Prelude vil bli verdens første flytende naturgassprosjekt.

Samtlige er grensesprengende innenfor sine respektive områder og setter større krav til innovasjon enn man tidligere har sett i denne bransjen. Prosjektingeniørene og prosjektlederne våre leder disse prosjektene og de mange tusen dyktige ingeniørene som jobber på dem, for å sikre effektiv og sikker drift.

Hvert prosjekt legger til rette for fremtidige prosjekter. En karriere som Project Engineers er spennende, innovativ og givende og vil gi deg muligheten til å påvirke energiindustrien.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.