Reservoir Engineers hos Shell hjelper til med å utvikle revolusjonerende løsninger til noen av energibransjen største utfordringer.

Som Reservoir Engineer hos Shell kan du omforme petrofysiske og geologiske data til dynamiske reservoarmodeller. Du får se at forskningen og arbeidet ditt virkelig betyr noe samtidig som du jobber med noen av bransjens mest avanserte teknologier.

Karrieremulighetene innen Reservoir Engineering hos Shell er blant de mest givende i bransjen og gir deg sjansen til å skape banebrytende energiløsninger som virkelig betyr noe. Du kan være involvert i å utvikle økonomiske bærekraftige planer, prognostisere olje- og gasstrømsrater, planlegge antall brønner som trengs for å optimalisere utvinning, eller anbefale hvor brønner bør plasseres for å oppnå maksimal effekt.

Ferdigheter og talent

Du er en kreativ og ambisiøs fagperson med dokumentert erfaring og teknisk oppfinnsomhet. Du kan utvikle dine tekniske og kommersielle ferdigheter gjennom omfattende opplæringsprogrammer som gir deg en plattform der du kan prestere og utmerke deg.

Du blir del av en organisasjon som fremmer lagarbeid, integrering og inkludering, og du vil raskt oppdage at det er mangfoldet og kreativiteten som gjør oss til en verdensledende virksomhet.

Les om mangfold og inkludering hos Shell

«Shell var interessant fordi selskapet er veldig stort og hadde mange flere muligheter enn selskapet jeg jobbet for. Derfor byttet jeg.»

Roos van Ditzhuijzen, Senior Reservoir Engineer for Projects and Technology.

Hils på teamet

Roos van Ditzhuijzen, Senior Reservoir Engineer for Projects and Technology, kom til Shell etter en lang karriere hos et annet energiselskap. Gjensidig læring og samarbeid er viktig i prosjektet som Roos jobber med, der målet er å gjeninnføre produksjon på et avstengt oljefelt. «Jeg får teknisk kunnskap bare ved å snakke med eksperter i Shell», sier hun. «Alle de aktuelle fagområdene er i teamet – alt er integrert.»

Roos forklarer at denne samarbeidskulturen er ett av elementene som gjør Shell til en fantastisk arbeidsplass. En annen fordel er at selskapet er globalt. «Shell har mange arbeidssteder: Du kan jobbe innen en rekke forskjellige områder.»

«Det er Shells lidenskapelige miljø som driver organisasjonens kultur med ekspertise og samarbeid», fortsetter hun.

«Folk er entusiastiske, hjelpsomme og svært ambisiøse. Det er veldig motiverende.»

Roos van Ditzhuijzen, Senior Reservoir Engineer for Projects and Technology.

Parque das Conchas (BC-10)

Shell har vært involvert i dypvannsutforskning og -produksjon de siste tre tiårene, og Parque das Conchas (BC-10) var et av de mest utfordrende og ambisiøse prosjektene.

Parque das Conchas ligger cirka 120 kilometer utenfor kysten av Brasil, nesten 2000 meter under havflaten. Reservoarene ligger ganske spredt, og har gitt våre dyktige og svært erfarne Reservoir Engineers en teknisk utfordring.

Vårt team av Reservoir Engineers har utviklet innovative måter å få tilgang til disse vanskelig tilgjengelige reservene på. Disse metodene omfatter for eksempel bruk av teknologi og maskiner til å skille olje og gass på havbunnen, og spesielle kontrollkabler som kobler hvert enkelt reservoar til en kraftforsyning og tilfører kjemikalier til produksjonssystemet på havbunnen.

Som Reservoir Engineer i Shell vil du få sjansen til å delta i slike spennende prosjekter.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.