Våre TaCIT-fagmedarbeidere har tilgang til noen av de mest innovative IT-ressursene i energiindustrien.

Shells banebrytende TaCIT-team sprenger grenser og kombinerer teknisk IT med annen teknologi og tekniske nyvinninger. Våre eksperter innen TaCIT slår sammen IT, forretninger, vitenskap og teknologi for å skape nyskapende løsninger på så forskjellige forretningsfunksjoner som optimalisering av raffinerier, brønnautomatisering og innsamling, tolkning og kartlegging av seismiske data.

Shell tar i bruk stadig mer teknisk avanserte arbeidsmetoder, vi trenger derfor kreative mennesker innenfor ulike fagfelt. Vi er på jakt etter mennesker som tenker utradisjonelt og kan bidra til å fremme den teknologiske utviklingen, ta i bruk globale løsninger til hele verdikjeden og svare på behovene fra våre kunder og partnere.

Det vi ser etter

TaCIT driver IT-nyskapning gjennom integrering av våre tekniske virksomhetsområder. Vi har derfor behov for både talentfulle mennesker med dokumenterte tekniske evner, innovative personer med ulike tekniske spesialfelt og forretningseksperter med en kombinasjon av kunnskaper og stor erfaring.

TaCIT består av noen av de største talentene fra Geoscientists, Geophysicists, Geologists, Geomechanics, Production Geologists, Production Seismologists, Reservoir Engineers og Geo Information Management Analysts. Vi ser stadig etter rekrutter innad i Shell, men vi rekrutterer også fra andre selskaper, utdanningsinstitusjoner og fagpersoner både utenfor og innenfor vår industri, for å beholde vårt konkurransefortrinn og innovative potensial.

Det er helt avgjørende at du er i stand til å samarbeide i et mangfoldig team som dekker alle de forskjellige tekniske virksomhetene. Vi søker også kreative kandidater som er i stand til å se innovasjonsmuligheter hvor Shell kan få stor innvirkning, ikke bare innen IT, men innenfor alle våre virksomhetsområder. Til gjengjeld tilbyr vi fremragende opplæringsprogrammer og muligheten til å utvikle din egen karriere.

Hils på sjefen

Amy Suhl, Vice President og CIO for Projects and Technology, mener at TaCIT er med på å gi Shell en klar konkurransefordel i energiindustrien.

«Noe av det vi gjør, er helt utrolig», sier hun. «Vi har muligheten til å gjøre ting andre selskaper bare drømmer om.»

Hun sier at nøkkelen til suksess ligger ikke bare i at Shell kontinuerlig utvikler ny teknologi, men også i at de finner nye bruksområder for eksisterende teknologi.

«Vi ser på hvordan teknologi kan brukes til oppgaver du kanskje ikke har tenkt over», sier Amy, og forklarer hvordan Shell nå ser på hvordan ubemannede luftfartøyer (UAV-er – Unmanned Aerial Vehicles) kan brukes til å utføre trygge og effektive inspeksjoner.

Amy oppsummerer TaCIT og den bredere rollen til funksjonell IT med å si at de tilbyr informasjon i den hastigheten vi trenger, med de ressursene vi har, uansett hvor vi er. Dette er et av de avgjørende aspektene som vil føre Shell inn i en ny, innovativ fremtid.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.