Wells Engineers hos Shell er ansvarlige for noen av industriens mest spennende brønnprosjekter.

En Wells Engineering-stilling hos Shell vil gi deg muligheten til å samarbeide med globale team samtidig som du utvikler karrieren. Du vil ha tilgang til opplæring og utvikling i verdensklassen, siden vi mener at beste praksis og høye standarder bare er så effektive som menneskene som utfører dem.

Våre Wells Engineers driver med kontinuerlig innovasjon og flytter hele tiden grenser for å sikre at vi leverer det vi lover og forblir ledende i industrien. Dette er grunnen til at vi investerer i utviklingen din gjennom et intensivt opplæringsprogram som gir deg utfordringer og oppfølging og faglig vekst.

I Wells Learning Programme får du utviklet deg gjennom en blanding av virtuell og praktisk opplæring. Simuleringsopplæringen foregår i Robert i Louisiana i USA, og i Rijswijk i Nederland. Her kan du øve deg på boreprosjekter og gjennomgå forskjellige typer brønnarbeid ved hjelp av tilpassede simulatorer. Etter fullført program vil du ha kvalifikasjoner som tilsvarer en Master of Science-grad fra Robert Gordon University i Aberdeen, Storbritannia.

Hvis du er på jakt etter banebrytende arbeid på noen av de mest innovative prosjektene i industrien, er Wells Engineering hos Shell noe for deg.

Som en av Shells ledende forskere fokuserer Lance Cook på å identifisere, utvikle og implementere teknologier som ikke bare har stor innvirkning på Shells globale virksomhet, men som også er rimelige og mulige å gjenskape ute i felten. Shell har for eksempel hentet inspirasjon fra samlebåndskonseptet som revolusjonerte bilindustrien og utarbeidet et system for masseboring av tette reservoarer, som metanutvinning i skifer- og kulleier, som kan gjøre disse forekomstene mye sikrere og billigere å utvinne.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.