Oppfyll ditt potensial med Shell

Er du nysgjerrig, engasjert og eventyrlysten? Er du en foregangsperson? I så fall, hvorfor ikke søke på en stilling hos Shell?

Du vil kunne skape deg en karriere og oppfylle ditt fulle potensial. Du får muligheten til å lære og vokse sammen med en mangfoldig gruppe mennesker. Vi oppmuntrer til samarbeid og mener at dersom du omgir deg med et storartet team, vil kreativiteten boble og gi inspirasjon til fantastiske ideer.

Kontinuerlig innovasjon

Vi har tradisjon for å være først ute med en rekke ideer, fra Pearl GTL, verdens største LNG-anlegg, til Prelude FLNG, verdens første LNG-plattform.

Dette skyldes ikke bare godt arbeid av teknikere. Det skyldes en organisasjon som virkelig setter pris på fremgang, og hvor du vil bli oppmuntret til å tenke og handle nytt. Vi har den samme holdningen når det gjelder opplæring og utvikling, og du vil derfor få topp veiledning og opplæringsmuligheter på alle trinn i karrieren.

Verdien av et globalt merke

Vi er et av verdens mest kjente merker. Vi har rundt 92 000 ansatte fordelt på over 70 land og driver virksomhet i en målestokk de færreste kan konkurrere med.

Du vil få muligheten til å samarbeide med fagpersoner fra hele verden og utveksle erfaringer og synspunkter som vil gi deg en rikere opplevelse.

Store utfordringer – enda større muligheter

Omfanget av utfordringene vi står overfor, gjør arbeidet utrolig spennende. Den globale energietterspørselen øker i raskt tempo, og hos Shell ønsker vi å utvikle smarte løsninger som kan skape en bedre energifremtid for hele verden.

Derfor er vi på jakt etter dyktige mennesker som vil jobbe sammen med oss. Mennesker som er nysgjerrige og liker å finne nye måter å jobbe på, eventyrlystne nok til å flytte grenser, og som har besluttsomheten som trengs for å drive ideene fremover.

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Søknadsprosess for fagpersoner

Finn stillinger som passer til din erfaring og dine kvalifikasjoner, og send inn søknad på nett.