Studenter og nyutdannede fra innsiden

Shell Graduate Programme

Vi er på utkikk etter nyutdannede med kommersiell bakgrunn for å starte på graduateprogrammet sommeren 2018. Søknadsfristen er 30.11.2017.

Assessed Internships

Vi er på utkikk etter tekniske og kommersielle talenter for våre internshipprogram sommeren 2018 (junior internship (bachelornivå) og assessed internship (4.årsstudenter)). Vi vil åpne for søknader 1.februar 2018, og søknadsfristen er 30.april 2018

Utdanningssøk

Er du klar for en karriere i Shell? Foreta et utdanningssøk og se hvilke muligheter du har.

Shell Ideas360

Inviterer studenter til å ta del i et unikt program med læring og oppdagelse i fokus, for å dele og utvikle ideene dine og forbedre karrieremulighetene dine.

Fordeler ved å jobbe for Shell

Oppdag fordelene ved å jobbe for Shell, alt fra enestående opplæringsprogrammer til flere muligheter til samarbeid og nettverksvirksomhet.

Møte våre praktikanter

Shell-praktikanter som jobber i forskjellige roller i hele organisasjonen, deler sine erfaringer og opplevelser.

 

Portrett av Prashanthini Sunderan

Reelt ansvar fra dag én

Les om oppgavene Prashanthini har vært involvert i siden hun begynte i Shell Graduate Programme som Subsea Controls Engineer

Les Prashanthinis historie

Help & FAQs

Reportasjer

Fremst i energiindustrien

Eddie har innsett at han liker å jobbe i energiindustrien. Hos Shell kan han være med på å skape en bedre energifremtid.

Forme karrieren

Siobhan, Process Engineer, foretok jevnlige besøk på driftsanlegg og sikret seg stilling som nyutdannet i siste året på universitetet.