Omfattende økonomiske bonuser og frynsegoder

I tillegg til en konkurransedyktig startlønn kan vi tilby prestasjonsbonuser knyttet til stilling og arbeidssted.

Frynsegodene er tilasset lokal markedspraksis. Enkelte lokale kontorer tilbyr subsidierte tjenester som treningsstudio, lege/tannlege og parkering. I noen land kan du delta i et Shell Share-program.

Opplæring og utvikling

Shell tilbyr nyutdannede studenter kontinuerlig veiledning og mentoring fra erfarne forretningsledere. Du vil også få opplæring innenfor områder av fagfeltet gjennom Shell Graduate Programme som er avgjørende for at du skal gjøre det bra i industrien.

Gjennom hele Shell Graduate Programme vil vi foreta jevnlige evalueringer av deg. Disse hjelper oss til å koordinere den videre opplæringen og til å forstå i hvilken retning du ønsker å ta karrieren. Vi vil deretter lage en utviklingsplan basert på dine individuelle behov og karriereønsker.

Et sosialt nettverk

Shell Graduate Programme har et bredt utvalg spennende og engasjerende sosiale tilbud som er med på å styrke Shells mål om å skape et entusiastisk globalt fellesskap. Grupper som Young Shell Network, Shell Sports Club, Shell Women's Network, Shell Africa Network, Shell Disability Network og mange flere, har blitt opprettet for å gjøre overgangen fra universitetsmiljøet til arbeidslivet så myk som mulig.

Mangfold og inkludering

Vi har som mål å skape et miljø hvor alle får brukt og utviklet sine evner og sitt talent i tråd med våre verdier og forretningsmål. Dette gjelder samtlige ansatte, uavhengig av arbeidssted, kjønn, etnisk bakgrunn eller fysiske evner.

Det er viktig for oss at vi etterlever verdiene våre og spiller en aktiv rolle i samfunnet ved å tiltrekke oss dyktige mennesker og tilby mennesker med ulik bakgrunn muligheter hos oss.

Vi lytter til deg

Vi ber om tilbakemeldinger fra våre ansatte for å sikre at Shell gjør alt vi kan for å være et bra sted å jobbe. Toppledelsen ofte organiserer webcasts og diskusjonsforum hvor de kan få tilbakemeldinger og ideer, noe som gjenspeiler at Shell er genuint interessert i å høre hva de ansatte har å si.

Mer i Studenter og nyutdannede

Shell Graduate Programme

Du kan søke direkte på graduateprogrammet via denne siden.

Internships

Vi er på utkikk etter kandidater til våre internshipprogram sommeren 2020. Vi tilbyr summer internship for både bachelor- og masterstudenter. Assessed internship tilbyr vi for 4.årsstudenter. Søknader vurderes fortløpende.