Shell Graduate Programme

Shell Graduate Programme for Geophysicists er et treårig, teknisk, kombinert opplæringsprogram. Det er en kombinasjon av praksis, strukturert opplæring og feltarbeid som er ment å gi deg en innføring i alle Shells virksomhetsområder, anledning til å skape deg et nettverk og legge et solid grunnlag for din fremtidige karriere.

Du vil få anledning til å bruke evnene dine i praksis og vil bli tildelt oppgaver som del av et team, i et pågående teknisk prosjekt. Mens du deltar i Shell Graduate Programme vil du få muligheten til å prøve forskjellige roller samtidig som du samarbeider tett med erfarne tekniske fagpersoner.

Geophysics

Hvis du jobber som geofysiker hos Shell, blir du del av et globalt fellesskap med over 500 ansatte med mange forskjellige, svært tekniske bakgrunner. Gjennom innhenting, behandling, integrering og tolkning av forskjellige typer førsteklasses geofysiske data kan du påvirke prosjektavgjørelser, enten i en forskerrolle eller i et driftsteam. Du vil jobbe med prosjekter som varierer fra tidligere ubebyggede områder til optimal utvikling av eksisterende områder, på nesten alle globale steder fra arktiske til tropiske områder og fra fjerntliggende til bebyggede områder.

Roller og ansvar

En karriere innen Geophysics omfatter en rekke roller og ansvarsområder, blant annet:

  • Operations Geophysicist
  • Processing Geophysicist
  • Quantitative Geophysicist
  • Geophysical Interpreter

Enten du jobber på global eller regional skala, med sedimenter eller felt får du bruke de nyeste teknologiene og jobbe i integrerte team med kollegaer fra andre Geoscience-felt (Exploration Geoscience, Production Geoscience og Specialist Geoscience), Well Engineering og Petroleum Engineering.

Opplærings- og utviklingsmuligheter

Hos Shell fokuserer vi på teamarbeid og tilbyr kontinuerlig utvikling. Du kan forvente bransjeledende, formell opplæring, praksisopplæring, veiledning og regelmessig tilbakemelding på prestasjonen din. Når du deltar i Shell Graduate Programme får du sjansen til å møte kollegaer og andre nyutdannede og utveksle kunnskap. Etter fullført Shell Graduate Programme vil vi at du skal ha utviklet en detaljert forståelse av Exploration Geoscience, Geophysics, Production Geoscience, Specialist Geoscience og Shells generelle virksomhet.