Shell Graduate Programme

I den tekniske delen av Shell Graduate Programme blir nyutdannede teknikere del av vårt svært dyktige tekniske team og får høste fordelene av to til tre år med strukturert opplæring. Du vil få ekte ansvar og utfordringer og du vil få direkte erfaring med noen av de utfordringene energiindustrien står overfor. Du vil få god anledning til å stille nysgjerrigheten din og bidra med løsninger på disse problemene. Under hele programmet vil du ha anledning til å lære av erfaringene til erfarne petrofysikkeksperter samtidig som du jobber på noen av Shells mest banebrytende tekniske prosjekter.

Petrofysikk

I Shells globale petrofysikkteam blir du direkte involvert i å søke etter og oppdage nye olje- og gassressurser, og på den måten påvirke fremtidens energiforsyning. Problemløsere og innovatører vil finne et stimulerende og givende arbeidsmiljø hos Shell, hvor våre team jobber med topp moderne teknologi, som global kartlegging, fjernanalyse og seismisk overvåking. Gjennom Shell Graduate Programme vil du spille en viktig rolle i å opprettholde Shells konkurransefortrinn i det globale energimarkedet.

Roller og ansvarsområder

I verdens ledende petrofysikkteam får du jobbe med noen av industriens mest innovative teknologier, på områder som:

  • Geologisk kartlegging
  • Fjernanalyse
  • Seismisk overvåking

Du kan regne med å påvirke blant annet følgende forretningsområder:

  • Design av datainnsamlingsprogrammer
  • Måling av reservoarvolum
  • Vurdering av potensielt olje- og gassutbytte
  • Samarbeide med geologer og ingeniører

Opplærings- og utviklingsmuligheter

Med jevne mellomrom vil det bli foretatt grundige kontroller for å sjekke at karrieren din holder stø kurs, samtidig vil du få muligheten til å utvikle de mellommenneskelige evnene som kreves for å bli en fremragende Shell-fagperson. Shell tilbyr et positivt arbeidsmiljø hvor du vil få den opplæringen, treningen og veiledningen du trenger for å finpusse den omfattende vitenskapelige kunnskapen og de tekniske evnene du allerede besitter.

Utforsk med Shell