Shell Graduate Programme

Shell Graduate Programme for Geoscience er et treårig, teknisk, kombinert opplæringsprogram. Det er en kombinasjon av praksis, strukturert opplæring og feltarbeid som er ment å gi deg en innføring i alle Shells virksomhetsområder, anledning til å bygge nettverk og legge et solid grunnlag for en fremtidig karriere.

Du vil få anledning til å bruke evnene dine i praksis og vil bli tildelt oppgaver som del av et team, i et pågående teknisk prosjekt. Mens du deltar i Shell Graduate Programme vil du få muligheten til å prøve forskjellige roller samtidig som du vil samarbeide tett med erfarne tekniske fagpersoner.

Production Geoscience

Som Production Geoscientist hos Shell vil du hovedsakelig jobbe med simulering for å beskrive og lage modeller av det statiske undergrunnsområdet og komme med forslag til utviklingskonsepter og produksjonsbrønner.

Roller og ansvar

En karriere innen Production Geoscience åpner for en rekke roller og ansvarsområder, blant annet:

  • Production Geologist
  • Production Seismologist
  • Operations Geologist
  • Mining Geologist

Du tar i bruk den nyeste teknologien og samarbeider i integrerte team med kolleger fra andre Geoscience-fagområder (Exploration Geoscience, Geophysics og Specialist Geoscience), Well Engineering og Petroleum Engineering.

Opplærings- og utviklingsmuligheter

Hos Shell fokuserer vi på teamarbeid og driver med kontinuerlig utvikling. Du kan forvente bransjeledende formell opplæring, opplæring på jobben, veiledning og regelmessig tilbakemelding på prestasjonen din. Når du deltar på Shell Graduate Programme får du sjansen til å møte kollegaer og andre nyutdannede og dele kunnskap. Etter fullført Shell Graduate Programme vil vi at du skal ha utviklet en detaljert forståelse av Exploration Geoscience, Geophysics, Production Geoscience, Specialist Geoscience og Shells generelle virksomhet.