Bilde av Eddie Wang tatt nær Shell Scotford Refinery
Eddie Wang, teknisk praktikant, Canada

Eddie mener at erfaringen hos Shell fikk ham til å innse at han liker å jobbe i energiindustrien, og hos Shell kan han bruke sin innflytelse til å skape en bedre energifremtid.

Hvordan oppdaget du Shell Assessed Internship Programme?

Jeg hørte om Assessed Internship Programme første gang da jeg jobbet hos en entreprenør ved Shell Scotford Refinery. Samarbeidskulturen og fokuset på sikkerhet gjorde at jeg fikk øynene opp for det. Jeg bestemte meg for å søke om enda et internship hos Shell fordi jeg er sikker på at det inkluderende og innovative miljøet hos Shell vil gi meg flere ideer. Jeg ønsker å utvide min ekspertise og få førstehåndserfaring med olje og gass gjennom å jobbe på flere Shell-prosjekter.

Hvis Shell var en person, ville jeg beskrive ham som en smart og engasjert person som hjelper deg å utvikle karrieren din. Det er grunnen til at jeg har bestemt meg for å fortsette reisen sammen med Shell.

Hva husker du best fra din første dag hos Shell?

Jeg ble imponert over hvor godt organisert og strukturert innføringsprosessen var den første dagen. Samtlige praktikanter møttes til frokost, deretter fikk vi en veldig grundig orientering. Internship-rådgiveren ga oss nyttig informasjon som hjalp oss inn i rollene våre.Alle som var involvert i innføringsprosessen hjalp oss med å finne oss til rette i den nye organisasjonen.

Hva liker du best med rollen din?

Jeg liker følelsen av å ligge fremst i løypa i energiindustrien. Jeg elsker og trives godt med å jobbe med de samme vanskelige oppdragene en fast ansatt ville jobbet med. Shell har et fadder-/mentorprogram der du får mye støtte. Fra første øyeblikk får du tildelt en fadder og mentor. Du får dessuten tildelt en veileder som hjelper deg og fører deg i riktig retning. Jeg har også enestående muligheter til å utvikle mine profesjonelle egenskaper og lederegenskaper i rollen min.

Hvis du var en superhelt med energi som spesialområde, hva ville superkraften din være og hvorfor?

Hvis jeg var en energisuperhelt, ville superkraften min være å kunne bygge rørledninger på tvers av landet på et blunk. Jeg vil bygge en infrastruktur for rørledninger som gir bedre muligheter til å transportere canadiske naturressurser til verdensmarkedet på den rimeligste, mest effektive og sikreste måten.

Har internship-perioden inspirert deg til en karriere i energiindustrien? Hva blir neste skritt på veien for deg?

Jeg vokste opp i Canadas energihovedstad og har alltid vært interessert i den store helheten når det gjelder råvarevirksomheten Min erfaring fra å jobbe hos Shell har fått meg til å innse at jeg ønsker å jobbe innenfor energiindustrien, og at jeg kan være med på å skape en bedre energifremtid fra innsiden.

Jeg skjønner offentlighetens bekymringer for industriens miljøpåvirkning og jeg ser utfordringene industrien står overfor. Samtidig ser jeg at bransjen satser stort når det gjelder innovasjon, forskning og utvikling for å redusere miljøpåvirkningen, og ikke minst ser jeg de mange fordelene energien har for livskvaliteten vår. Jeg vil være en del av, lære mer om, og forhåpentligvis kunne bidra til å løse problemene energiindustrien står overfor, og jeg mener at Shell er det beste stedet for meg å gjøre dette.

Mer i Studenter og nyutdannede

Shell Graduate Programme

Du kan søke direkte på graduateprogrammet via denne siden.

Fordeler ved å jobbe for Shell

Oppdag fordelene ved å jobbe for Shell, alt fra enestående opplæringsprogrammer til flere muligheter til samarbeid og nettverksvirksomhet.