I tillegg har du også muligheten til å registrere deg i Shell Talent Copmmunity for å holde deg oppdatert på potensielt nye muligheter.

Utforsk en verden med muligheter og se hvordan Shell Graduate Programme kan styrke karrieren din. Gjennom strukturert læring, praktiske prosjekter, kontinuerlige tilbakemeldinger og støttende kolleger, vil Shell Graduate Programme gi deg muligheten til å vokse og ha innvirkning i ditt valgte område. 

Søk på Shell Graduate Programme

Uansett om du begynner innen tekniske eller kommersielle funksjoner i Shell Graduate Programme, vil du få formell opplæring uten sidestykke som vil styrke karrieren din. Vi har utformet programmet slik at bemerkelsesverdige kandidater som deg forretningskunnskapene og opplæringen du trenger for å bli en framtidig leder.

Helt fra begynnelsen vil du legge ut på et omfattende Onboarding Programme som systematisk eksponerer deg mot alle områdene av organisasjonen. Avhengig av din valgte karrierebane, vil du delta i et to til fem år langt utviklingsprogram. Dette vil inkludere to eller tre rotasjoner som kombinerer opplæring på jobben med formelle opplæringsmuligheter. Du vil få stimulerende, praktiske roller, og vil få mulighet til å gjøre deg kjent med selskapets verdier.

I tillegg til en konkurransedyktig startlønn og andre utmerkede goder, vil du må mulighet til å fordype kunnskapene gjennom strukturert læring og å bidra til banebrytende prosjekter. Hele tiden vil du bli støttet av en direkte veileder som gir deg veiledning og konstruktive tilbakemeldinger, i tillegg til et utmerket mentorprogram. 

Application process

Mer i Studenter og nyutdannede

Interaktiv veiledning for Shell Graduate Programme

Oppdag mer om Shell Graduate Programme, inkludert tips for suksess, i vår interaktive veiledning.

Utdanningssøk

Er du klar for en karriere i Shell? Foreta et utdanningssøk og se hvilke muligheter du har.