Nyheter 2017

Falske e-poster i omløp

nov. 09, 2017

Vi har mottatt meldinger om at det er sendt ut falske e-poster og sms-er med påstand om at man kan vinne gavekort på drivstoff hos Shell. Dette er et forsøk på phishing/svindel.

Shell selger eierandel i Polarled

okt. 20, 2017

A/S Norske Shell, som er tilknyttet Royal Dutch Shell plc (Shell), har inngått en avtale med CapeOmega AS om salg av hele Shells 9,02% eierandel i Polarled-gassrørledningen samt 3% av eierandelen på 15,03% i gassanlegget Nyhamna.

Ormen Lange 10 år

okt. 02, 2017

Denne høsten er det 10 år siden produksjonen på Ormen Lange startet.

Norske studenter tok verdensrekord med ultra-energigjerrig konseptbil

mai 27, 2017

Simen S. Hansen fra Bergen og Torkel A. Genet fra Sandnes stakk ikke bare av med den gjeve gullpokalen, men tok også verdensrekord i Shell Eco-marathon, verdens største konkurranse i energieffektiv motorsport.

Norske studenter sprenger grenser for energieffektivitet

mai 26, 2017

Denne uka er rundt 3 000 realfagstudenter samlet i London for å se hvem som kan kjøre lengst på minst mulig drivstoff. De norske studentene har ambisjoner om å nå høyt opp blant tøff konkurranse.

NTNU-studenter til London for å konkurrere i energieffektivitet med egenutviklet elbil

apr. 24, 2017

25 studenter ved NTNU er nå i en hektisk innspurt før den 33. utgaven av Shell Eco-marathon Europe går av stabelen i London 25. mai. Trondheimslaget «DNV GL Fuel Fighter» har utviklet og bygget en sprek elbil som skal sprenge grenser når det gjelder energieffektivitet.

Nyhamna imponerte ministeren

mar. 30, 2017

Denne uka besøkte Olje- og energiminister Terje Søviknes Shells landanlegg på Nyhamna i Aukra kommune for første gang. Anlegget er under utbygging til å bli gassknutepunkt, og ministeren var tydelig imponert over det han så.