I denne delen

Beryktede B500

Vi befinner oss i Tyskland, på B500 – «B» som i «beryktet», og «B» som i navnet på stedet: Baden-Baden. Forfatter Geoff Hill avgjør om dette er Europas beste vei for sykkelkjøring.

Oppe i fjellene

For den som verdsetter frilufts- og villmarkslivet, har de sveitsiske alpene alt: skikjøring, snøbrettkjøring, terrengsykling, fotturer og elverafting. Men vi var ute etter en annen opplevelse. Biljournalist James Mills ga seg i kast med det legendariske Flüelapasset.

Midnattssol

Bli med på en reise til verdens ende med biljournalist Angus Frazer, mens han kjører 1 600 km til Europas nordligste tupp.

Pacific Highway

Klokken er fire om morgenen 21. juni, den lengste dagen i året. Det står en bil i garasjen, nøklene ligger på nattbordet, og Pacific Highway befinner seg praktisk talt rett utenfor døren. Hvem trenger vel vekkerklokke?

Djevelens strekk

Veirallyet Targa Tasmania er i sannhet en helvetes kjøretur. Det selvutnevnte «ultimate asfaltrallyet» runder øya utenfor det østre hjørnet av Australia.

På veien i Norge

Få har hørt om den. Enda færre har kjørt den. Biljournalist James Mills avdekker Lysefjordens skjulte kjøreparadis: Lyseveien.

Stormvarsel

Vi tar turen til den våteste plassen i Storbritannia, og utforsker noen av Europas beste veier.

Utvalgt innhold

Smøremidler

Shell er en verdensledende leverandør av smøremidler, og leverer markedsledende smøremidler til forbrukere i over 100 land.