I denne delen

Amsterdam

Amsterdam er bedre kjent for sine kanalbåter og sykler enn bilvennlige gater. Biljournalist Victoria MacMillan Bell dro til Nederland, Royal Dutch Shells hjemland.

Barcelona

Gjør deg klar til å få avslørt Barcelonas nattlige hemmeligheter. Vi sendte journalist Jane Cloete ut i midnattsgatene i den katalanske hovedstaden for å finne en skjult rute.

Berlin

Den en gang delte byen, Berlin, er i dag en pulserende, moderne metropol der gammelt og nytt står sammen i skjønn forening. Biljournalist James Mills dro for å sjekke ut severdighetene.

London

Utforsk London i grålysningen – fjernt fra rushtidsavgifter og trafikkork

Brugge

Klassiske Brugge er kjent for sine små trange gater og gåsoner. Så hvordan skulle biljournalist Luke Ponsford klare å finne en knakende god rute?

Madrid

Spanias hovedstad er en hektisk by der en god natts søvn aldri går foran en god natts fest. Likevel, vi sendte biljournalist James Mills ut på jakt etter enda en skjult rute.

Paris

Vi sendte biljournalist Robert Puyal til «Lysets by» på midnattsjakt etter en skjult rute.

Marrakech

Marrakech' syner og lyder ved nattetid kommer først virkelig til liv når du reiser på to hjul. Gary Inman svinger et bein over sykkelen og kjører inn i galskapen.

Praha

Vi sendte biljournalist Daniel Ford av gårde til den tsjekkiske hovedstaden for å utforske byens smale middelalderveier på jakt etter en skjult rute.

Roma

Vi sendte italienske biljournalist Giuliano Pavone til hovedstaden i hjemlandet hans, Roma, på jakt etter en skjult rute.

San Francisco

Vi sendte biljournalist Pat Devereux ut på rundtur i San Francisco, byen som ble udødeliggjort i Bullitt, filmen fra 1968 med kongen av cool, Steve McQueen, i hovedrollen.

Tokyo

Å kjøre gjennom hovedstaden i verdens mest teknologisk avanserte nasjon er ulikt noe annet på kloden. Biljournalist Nik Berg guider oss gjennom Tokyo på byens mest berømte vei.

Warszawa

Med en økonomi i oppsving og en nasjonal stolthet på et historisk toppnivå er Polens stjerne i fremmarsj. Vi sendte lokale journalist Maciej Pertynski ut på nattetur i hovedstaden, Warszawa. Han gjenoppdaget en by som har blitt myndig.

Utvalgt innhold

10 sikkerhetstips

Følg Don Palmers råd og bli en bedre, tryggere sjåfør.

Smøremidler

Shell er en verdensledende leverandør av smøremidler, og leverer markedsledende smøremidler til forbrukere i over 100 land.