Rallybil kjører race i stor fart ved daggry under VM i rally

Med en splitter ny bil under utvikling, Hyundai i20 WRC, som skal følge et imponerende startfelt av kjøretalent, stiller Hyundai Shell med sitt VM-team i rally med en splitter ny lagstyrke i verdens mest prestisjefylte serie rallyløp.

Shell og Hyundai har vært globale samarbeidspartnere siden 2005, med en global ettermarkedsavtale på plass i over 67 markeder verden over. Med dette samarbeidet sikter Shell mot å sitte med en vinnerbil i ermet når Hyundai Motorsport skal delta på toppnivå i verden i rally, og dét viser både styrken og dybden i samarbeidet vi har inngått.

Ekstrem temperatur, ekstrem høyde og ekstreme veiforhold gjør VM i rally til et av de mest nervepirrende og ekstreme testmiljøene du kan tenke deg.

Fra det klassiske Rallye Monte-Carlo i januar til det ultratøffe Wales Rally GB i november byr WRC på en rekke utrolige utfordringer. Med temperaturen spennende fra –40 i Sverige til +30 i Mexico gir førerne alt i kampen mot klokken på spesialetapper, kjørende på grus, is og snø i tillegg til asfaltert vei.

Væpnet med Shell Helix race-smøremidler og Shell Spirax girprodukter utgjør VM i rally det ultimate ekstreme testmiljøet for Hyundai Shells VM-team. Ved å arbeide sammen for å utvikle Shell Helix Ultra med PurePlus-teknologi sikrer vi våre kunder rundt om i verden tilgang til de best mulige produktene – produkter med en dokumentert evne til å hanskes med ekstraordinære forhold.

Mer i Privatkunder og bilister

Shell og VM i utholdenhet

Shell er tilbake i FIA-VM i utholdenhet, FIA WEC, som offisiell drivstoffpartner for Automobile Club de l'Ouest, ACO.

Shell og Ducati

Det vi lærer av våre erfaringer fra racerbanen og det ekstreme testmiljøet vi har til rådighet takket være vårt samarbeid med Ducati Corse-teamet, kommer motorsyklister verden over til gode gjennom våre høyytelsesoljer til veisykler.