Shell Norgesvask

Shell Norgesvask programserien består av tre forskjellige programmer, avhengig av behov. Shell Norgesvask er et like omfattende og grundig vaskeprogram som Shell Norgesvask +, men har ikke polering. Shell Norgesvask XL er vårt ypperste tilbud, med ekstra forvask og ekstra polering. Shell Norgesvask er et spesialutviklet bilvask-konsept tilpasset våre fire årstider. Perfect Wash sikrer deg ren og tørr bil – alle årstider.

Svanemerkede vaskemidler

Shell-stasjoner med Norgesvask-konseptet bruker kun svanemerkede bilpleieprodukter i alle sine vaskeprogrammer. Svanemerkede produkter er minst like effektive som andre, men inneholder ikke helseskadelig, eller allergifremkallende stoffer. Dette gir deg som kunde en ren bil, samtidig som det sparer miljøet for skadelige miljøgifter.

Bilen utsettes for ulike typer skitt og smuss gjennom året. Våre moderne bilvaskmaskiner er konstruert for å takle dette. Både vaskeprogrammer og rengjøringsmidler tilpasses årstidene nøye, beskytter lakken og fjerner skadelig smuss fra bremser og understell.

Bedre enn håndvask

Teknologiske forbedringene har resultert i at dagens moderne bilvaskmaskiner er overlegent mer effektive og skånsomme enn manuell vask basert på bøtte og svamp. Undersøkelser viser at skånsomheten til disse moderne bilvaskmaskinene er vesentlig bedre enn manuell vask. Dette er fordi moderne automatisk bilvask utføres etter en programmert prosedyre, der det er tatt hensyn til mengde rengjøringsmidler og virkningstiden midlene trenger for å oppnå optimal effekt og med påfølgende høytrykksspyling.

Dette gjør at det ikke oppstår friksjon mellom smuss og børster. Når børstevasken starter i neste steg, fjerner ”gråhinnen” som er igjen etter høytrykksspylingen. Dermed oppnås en ren overflate.

Kontakt informasjon

For mer informasjon, kontakt din nærmeste Shell vaskestasjon, eller Shell Kundesenter: Telefoner og kontaktinformasjon

Shell vaskestasjoner sorter på postnr

Mer i Privatkunder og bilister

Finn Shell-stasjon

Finn din nærmeste Shell-stasjon, og finn ut hvordan du kjører dit.

Bilvask og bilpleieprodukter

Nedenfor finner du våre kjemisk-tekniske produkter til bilen din.