Jump menu

Main content |  back to top

I Shell har du muligheten til å involvere deg i en rekke utfordrende prosjekter mens du samarbeider med mennesker fra ulike bakgrunner og med ulike perspektiver. Hos oss kan du forbedre din profesjonelle karriereutvikling ved å få kvalifikasjoner som er anerkjente i bransjen, og nyte muligheter for å gå videre til lederskap. Hos Shell kan du ta steget videre og bidra til å skape innovasjon på en daglig basis.

Ser du etter en utfordring?

Hvorfor Shell?

Mennesker står sentralt i vår virksomhet. Vår samarbeidskultur verdsetter oppfinnsomhet og kreativitet, noe som vil hjelpe deg med personlig utvikling og å oppnå profesjonelle karrieremål.

Shells arbeidsområder

Finn ut mer om våre arbeidsområder her.

Shell i ditt marked

Shell i ditt marked

Vi opererer i mer enn 70 land så vi kan ha passende stillinger i din del av verden. Finn ut mer om muligheter i ditt marked.

Let og søk etter en jobb

Søk etter stillinger

En karriere hos Shell setter deg i bresjen for innovasjon. Du vil være involvert i noen av verdens mest innovative og teknisk drevne prosjekter i bransjen. Alle linker åpnes på Shell.com på engelsk.

Administrer din søknad

Administrer din søknad

Start din Shell-opplevelse nå ved å registrere deg hos oss. Vi gir deg et personlig søknadsområde med avanserte verktøy for jobbsøking. Hvis du allerede er registrert, velkommen tilbake!