Innovasjon er i vårt DNA – Det betyr å gjøre ting bedre enn før. Det betyr å bruke de riktige løsningene for å levere energien som kundene våre trenger til å opprettholde hverdagen. Men vi vet at vi ikke kan løse verdens energiutfordringer alene.

For å oppfylle den økende etterspørselen på den mest sosiale, miljøvennlige og samfunnsøkonomiske måten, må vi frigjøre den fulle kraften i innovasjon: kapasiteten til å gjøre ting annerledes og bedre enn før.

Utforsk innovasjonsprogrammene våre nedenfor, og se hvilke som best kan dekke dine behov.

Shell GameChanger

Shell grunnla sitt GameChanger-program i 1996 for å gi innovatører den økonomiske og tekniske støtten og lokalene de trenger for å demonstrere at ideene deres er teknisk og kommersielt levedyktige. GameChanger hjelper dem å bevise at konseptet virker, raskt og kosteffektivt.

GameChanger har samarbeidet med mer enn 1700 innovatører over hele verden, og hjelper dem å virkeliggjøre mer enn 100 ideer. Disse inkluderer den revolusjonerende ideen med å produsere og avkjøle naturgass til væske til havs. Styrket av tidlig finansiering fra GameChanger-programmet, blåses liv i ideen med Prelude FLNG-prosjektet

Lær mer om Shell GameChanger

Teknikere i Shell TechWorks jobber på et verksted

Shell TechWorks

Shell TechWorks er et åpent innovasjonsprogram som samler entreprenører og nye teknologibedrifter innenfor og utenfor energiindustrien for å løse en av verdens største utfordringer: Hvordan dekket den økende etterspørselen etter rimelig energi med mindre påvirkning av miljøet. 

Vi finansierte Shell TechWorks i USA i 2013. Kontoret ligger i verdens mest innovative kvartal, i Cambridge, Massachusetts – et sentrum for ledende teknologiorganisasjoner og i nærheten av mer enn 80 universiteter.

Les mer om Shell TechWorks

Shell Technology Ventures

Shell Technology Ventures (STV) er vår bedriftsavdeling, som investerer i bedrifter for å fremskynde utviklinge og anvendelse av nye teknologier som supplerer virksomheten vår.

STV er stiftet i 1998, og fungerer som investor og partner i kommersialiseringen av innovasjon. Entreprenøren og bedrifter vi innvesterer i har nytte av vår tekniske og vitenskapelige ekspertise og av muligheten for å teste eller kjøre pilotprosjekter på sine innovasjoner.

Få informasjon om bedrifter som STV investerer i

Innovasjon for småbedrifter

Småbedrifter tilbyr ferske ideer og fokusert ekspertise som kan hjelpe oss å akselerere innovasjon av energiteknologier hos Shell. Vi kobler oss til bedriftsforskningsprogrammer for å identifisere de skarpeste og beste nye bedriftene og teknologiene over hele verden, og inviterer dem til å ta del i Shell Small Business Innovation-initiativet.

Vi samarbeider med innovatører som allerede beviser den vitenskapelige, tekniske og kommersielle gjennomførbarheten av prosjektene deres. Til gjengjeld tilbyr vi tekniske ressurser, muligheter for testing, kommersiell veiledning og muligheten for at Shell blir en kunde.

Les mer om vårt innovasjonsinitiativ

Innovative samarbeid

Vi jobber med styresmakter, akademikere i verdensklasse og industrispesialister i vår søken etter å bidra til å dekke verdens økende behov for energi. Vårt samarbeid varierer fra å utvikle avansert drivstoff til å oppnå bedre databehandling i samarbeid med IT-industrien.

Se hvordan vi jobber med universiteter, bedrifter og institutter for å drive innovasjonen fremover

Mer innen energi og innovasjon

Fremtiden for energi

Vi bruker vår ekspertise, teknologi og innovasjon til å levere mer og renere energi for verdens voksende og blomstrende befolkning.

Overvinne teknologiske utfordringer

Vi utvikler innovative teknologier for å finne og sikkert frigjøre mer og rimelig energi fra steder som er stadig vanskeligere å komme til.